Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Pěkný denV.Brousek píše:Tak mě dnes nepotěšilo, že Matíz na sněhu nevyjel kopec (na zahradu), zatím co ostatní (Fábie,Felicie,Škoda 120) bez problému. Já musel pěšky
A to mám zimní pneu. Ale na druhou stranu, jsem si hezky do toho kopce zafuněl a kochal se zasněženými stromy.
Vendo já si spíš myslím,že jsi to napsal úmyslně aby byl nějakej diskus Ale stejně rád vzpomínám když jsem byl ještě u Renaultu tak dělali srazy na na sněhu Bylo to u Hořovic za Berounem na letišti.To taky najednou přišla SMS,že druhý den je klouzání a kdo přijel přijel a byla sranda.Uježděná ranvej nastavený kuželi a nebo se jezdilo kolečko a pořád se zrychlovalo a komu to ustřelilo tak vypad a kdo vydržel nejdýl nebo do smyku a kdo se otočil nejvíckrát a taky dokázat zase ze smyku to srovnat Naposled jsem byl 3 ledna někdy 2004 a to bylo taky -20°C Tak kdyby někdo měl v okolí nějakej vhodnej plac možná by to stálo za to
Tak ať nám jezdí a nezlobí
pokec
...to Topol nejlepší a nejlevnější způsob jak získat ty správné návyky na ledě...ty poražené kužely neublíží tak jako patník...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
pokec
...to Brousek, oživil téma ale hlavně přinesl podstatu o zimních gumách - starší 4let ztrácejí svúj účinek - guma vystárne a ztvrdne ( tytam jsou její vlastnosti pod 7°C ), tedy pro koho se vyplatí - pro ty co jezdí 20tisíc km ročně a více... ( pokud né, vystárnou mu obě sady letní i zimní a neujezdí ani jednu... ) ? - v zimě na hory? - bydlí v horské oblasti ?...
No tak jsem se jenom přidal aby téma neupadlo v zapomnění...
Mějte se fajn
No tak jsem se jenom přidal aby téma neupadlo v zapomnění...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Jedna z kórejských automobiliek má problémy
http://automix.centrum.sk/novinky/26355 ... veritelmi-
http://automix.centrum.sk/novinky/26355 ... veritelmi-
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
pokec
...to Alvin recese - krize si nevybírá a postupuje lavinovitě...no nakonec máš obchodní akademii...prostě trh sám o sobě nic neřeší, jenom reaguje na prodej ( marží ) a postavením té které komodity na burze...podívej se na ropu v létě analytici předpokládali cenu barelu ropy k 200 dolarům, a kde je ... byla už i pod 38 dolarů za barel...a burza to je v podstatě ruleta, o tom kdo víc ví a umí předvídat a sledovat jednotlivé vývoje v celku a přesto ulítne a prohraje
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
u nás 0,99 EURO, predtým 30,10 Sk,takže ZATIAĽ žiaden pohyb
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Re: Co mě dnes nepotěšilo - havárie
Znáte tuhle Nexii,je to někdo koho znáte
http://www.chcizit.cz/1-1057-zasnezena-silnice
Chudáček autíčko
http://www.chcizit.cz/1-1057-zasnezena-silnice
Chudáček autíčko
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
Re: Co mě dnes nepotěšilo
Moc detailu auta neni videt, samolepka klubu nikde, snad to nebyl nikdo od nas ale jak pise autor fotek nikomu se nic nestalo a to je nejdulezitejsi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes mě teda vůbec nepotěšilo,že se mi nepodařilo se přihlásit.....Tak jsem se znovu zaregistroval a vše je o.k.Může mi to někde vysvětlit???Díky
momentálně:Nexia 1.5,16v,"červený drak"
Focus 1.6,16v,sedan,šedá metla
před tím: š 100 "rezomorka"
š 130 "rozárka"
š 130 "rozárka"
....a jsem znovu nováček.....
momentálně:Nexia 1.5,16v,"červený drak"
š 130 "rozárka"
š 130 "rozárka"
Projed si tema NOVA VERZE FORA uz jsem se tam omluvil
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re:
taky me benzin moc nepotesil... vcera rano cestou do prace 22.60kc, tak si rikam ze odpoledne natankuju a cena uz 24.60... tak jsem horkotezko dojel na jinou benzinku (http://www.firmy.cz/detail/659230-robin ... mburk.html) - 21.80kcVojta píše:Dnes mě vůbec nepotěšila cena benzínu. Včera večer Natural 95 22,50 a dnes ráno 24,50
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.