Hanzy píše:Co chces taky po toyote....
no ja ju tam mam , a to ze nevies ze aj do tica sa davaju je tvoja hlupost-a to si jeho majitelom. preto som povedal ak mas klimu....
Moderátor: Blue Lanos
co si to mam pytat v lekarni? napis to este raz...a kolko to stoji?simone píše:ešte som zabudol odmasťujem z lekárne Izopropil alkoholom Vždy pred zimou a už sa viac okna nedotýkam ani handrou iba ofukujem. Ta voda na gum. podložkách asi nebude mať taký vplyv ja ho mam tiež a nerosí sa mi
Jj ja mam Tic hned nekolik pod kapotou...tomko píše:Hanzy píše:Co chces taky po toyote....
no ja ju tam mam , a to ze nevies ze aj do tica sa davaju je tvoja hlupost-a to si jeho majitelom. preto som povedal ak mas klimu....
hmmm...dalsi co ma mozno vela konikov ale malo zavitikov v hlave , to vies to je diagnoza-to je deawoooooooHanzy píše:Jj ja mam Tic hned nekolik pod kapotou...tomko píše:Hanzy píše:Co chces taky po toyote....
Hele co prispevek to tady prudis do Daewoo tak si bez prudit mezi ty sve opici nakupni tasky zum zum banan na rozum nebo si za nima skoc na strom...tomko píše:hmmm...dalsi co ma mozno vela konikov ale malo zavitikov v hlave , to vies to je diagnoza-to je deawoooooooHanzy píše:Jj ja mam Tic hned nekolik pod kapotou...tomko píše:
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |