co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Pěkný den
Tak mě dnes překvapil a velmi potěšil V.Brousek.V jednu hodinu najednou mobil a on Václav a stál před barákem .Tak jsme chvíli hodili řeč Sice mi vyčítal,že nechodím na net ale já zas když nemůžu poradit tak do toho radši nekecám abych nedělal jenom omáčku Jinak ještě jednou dík za návštěvu
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Tak mě dnes překvapil a velmi potěšil V.Brousek.V jednu hodinu najednou mobil a on Václav a stál před barákem .Tak jsme chvíli hodili řeč Sice mi vyčítal,že nechodím na net ale já zas když nemůžu poradit tak do toho radši nekecám abych nedělal jenom omáčku Jinak ještě jednou dík za návštěvu
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja som čistil Mateja od soli minulý týždeň 2x a len čo som to urobil,na druhý deň nasnežilo
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Vláďo, jsem rád že jsem ti mohl návštěvu oplatit a dobře se s tebou povídalo.Topol píše:Pěkný den
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo a já sa neuveritelne teším lebo 15.1. mi domov dorazí VÉLKÝ kamoš OLYMPUS SP 565 UZ Já sa nenormálne teším na to ako začnem normálne fotiť
http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod ... 3godTHZxDA
Tak to je on Já už ani spávať neviem
http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod ... 3godTHZxDA
Tak to je on Já už ani spávať neviem
- Hanzy
Tak pehacku ted se priznej zes vyhral v te vasi loterii pred chvili tel za 14 hadru ted za 10 fotak...jako vyhrajes a ni se nepochlubis...
A to budes fotit stereo telefonem i fotakem nebo jak?
A to budes fotit stereo telefonem i fotakem nebo jak?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
šak mám 3 roboty tak čo ale mobil je v akcii a OLY pol v hotovoisto a pol splátočky No to vieš ješte mi treba brašničku a statív no a kartu 8 Gb dostanem k narodkám A to vše pre to lebo letos idem na rekondičný do Bardejovských Kúpelov a tam je nádherná príroda tak tam treba lepsí foťáčik aj keď ten môj jaskynový zostává bo bez neho by neboli krásy pod zemou
pokec
...no tak mě potěšil v pátek Jablotron - po těch útrapách již na nettu popisovaných jsem donesl řídící jednotku CA 320 ( cena 3 200 Kč ) do ústředí po 5 leté garanci, mám ho 6 let, neměl jsem záručák, prostě nemělo to smysl...jaké bylo moje překvapení vyměnili mi ho bez placení, vypisování formulářů prostě čehokoliv...to máte za problémy, které Vám způsobil, zachovejte nám přízeň...a tak ji navíc i publikuji u nás nettu zaslouží si to...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
pokec
...Václave mě to taky překvapilo, navíc je zajímá proč to selhalo - prostě fy. pracuje na svém kreditu, nechal jsem jim vizitku, taky mi zajímá proč...bavil jsem se tam s technikem a je dobré mít jiné zabezpečení než firemní, to je pro zloděje komplikace - ti kteří pracují tzv. organizovaně koupí například nabouchanou ochcávku rozdělají a mají k dispozici postup, pokud jim tam dáš nějaký nestandartně umístění skrytý vypínač je to pro ně problém navíc...je ovšem pravda, že naše káry nejsou oblíbené u zlodějů..., každopádně jiné zabezpečovací zařízení než Jablotron už nechci...a o tom to je, kdysi jsem prodával tv. reklamu a šlo o částky ve statisích vysílací čas ap. součet byl už v milionech za pár desítek vteřin...a hlavně tv. reklama už běžné lidi dávno obtěžuje ( jdou na WC nebo uvařit kafe...)
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Re: pokec
Ty koki -PEHAčik to je teda ..ta to potom už heeej...pekné:shock: optický zoom máš 20x .To sa ti bude fotiť...Tak z blízka si ešte baby opalujúce sa na domoch,v trávičkách,a tak ...si nemal doteraz možnosť kuknúť
-
PEHA ma predbehol- veď bude mať statív...čo si myslíš,načo ho asi bude mať ...
To PEHA : Ooooo aký si ty už slušný ...Chlapec si sice pekný-ako každý z nás-to nepopieram ,ale priznať sa môžeš .Veď každý z nás- z normálych ludí sme do istej mieri zdravo "úchylný" predsa.O tom super zoome si akože nevedel-len keď si si prečítal návod:
To PEHA : Ooooo aký si ty už slušný ...Chlapec si sice pekný-ako každý z nás-to nepopieram ,ale priznať sa môžeš .Veď každý z nás- z normálych ludí sme do istej mieri zdravo "úchylný" predsa.O tom super zoome si akože nevedel-len keď si si prečítal návod: