co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Tak mě dnes překvapil a velmi potěšil V.Brousek.V jednu hodinu najednou mobil a on Václav a stál před barákem :shock: .Tak jsme chvíli hodili řeč ;) Sice mi vyčítal,že nechodím na net ale já zas když nemůžu poradit tak do toho radši nekecám abych nedělal jenom omáčku :lol: Jinak ještě jednou dík za návštěvu :!:
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí :P
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Dnes mě moc potěšilo, že se po obědě hodně oteplilo (+5,7), svítilo slunko a já konečně mohl Matýska pořádně umýt Wapkou od té zatracené soli.
Teď už zase přimrzá (-1,6)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jé paráda no nám tu svietí slniečko ale mrzne :D Našťastie mám Legynku čistú a zatial tu nie je čvachta ale asi brzo bude :lol: :lol: :lol: No čo tak si ju umyjem :lol: :lol: :lol:
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ja som čistil Mateja od soli minulý týždeň 2x a len čo som to urobil,na druhý deň nasnežilo :P :P :P
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Topol píše:Pěkný den :D
Tak mě dnes překvapil a velmi potěšil V.Brousek.V jednu hodinu najednou mobil a on Václav a stál před barákem :shock: .Tak jsme chvíli hodili řeč ;) Sice mi vyčítal,že nechodím na net ale já zas když nemůžu poradit tak do toho radši nekecám abych nedělal jenom omáčku :lol: Jinak ještě jednou dík za návštěvu :!:
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí :P
Vláďo, jsem rád že jsem ti mohl návštěvu oplatit a dobře se s tebou povídalo.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo a já sa neuveritelne teším lebo 15.1. mi domov dorazí VÉLKÝ kamoš :lol: :lol: :lol: OLYMPUS SP 565 UZ :lol: :lol: :lol: Já sa nenormálne teším na to ako začnem normálne fotiť :lol: :lol: :lol:

http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod ... 3godTHZxDA

Tak to je on :lol: Já už ani spávať neviem :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Tak pehacku ted se priznej zes vyhral v te vasi loterii pred chvili tel za 14 hadru ted za 10 fotak...jako vyhrajes a ni se nepochlubis... :lol: :lol: :lol:
A to budes fotit stereo telefonem i fotakem nebo jak? :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

šak mám 3 roboty tak čo ale mobil je v akcii a OLY pol v hotovoisto a pol splátočky :D No to vieš ješte mi treba brašničku a statív no a kartu 8 Gb dostanem k narodkám :lol: :lol: :lol: A to vše pre to lebo letos idem na rekondičný do Bardejovských Kúpelov a tam je nádherná príroda tak tam treba lepsí foťáčik aj keď ten môj jaskynový zostává bo bez neho by neboli krásy pod zemou :lol: :lol: :lol:
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no tak mě potěšil v pátek Jablotron - po těch útrapách již na nettu popisovaných jsem donesl řídící jednotku CA 320 ( cena 3 200 Kč ) do ústředí po 5 leté garanci, mám ho 6 let, neměl jsem záručák, prostě nemělo to smysl...jaké bylo moje překvapení vyměnili mi ho bez placení, vypisování formulářů prostě čehokoliv...to máte za problémy, které Vám způsobil, zachovejte nám přízeň...a tak ji navíc i publikuji u nás nettu zaslouží si to...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

:shock: Serpico, to teda :shock: (čumím) : tomu říkám přístup k zákazníkovi.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...Václave mě to taky překvapilo, navíc je zajímá proč to selhalo - prostě fy. pracuje na svém kreditu, nechal jsem jim vizitku, taky mi zajímá proč...bavil jsem se tam s technikem a je dobré mít jiné zabezpečení než firemní, to je pro zloděje komplikace - ti kteří pracují tzv. organizovaně koupí například nabouchanou ochcávku rozdělají a mají k dispozici postup, pokud jim tam dáš nějaký nestandartně umístění skrytý vypínač je to pro ně problém navíc...je ovšem pravda, že naše káry nejsou oblíbené u zlodějů..., každopádně jiné zabezpečovací zařízení než Jablotron už nechci...a o tom to je, kdysi jsem prodával tv. reklamu a šlo o částky ve statisích vysílací čas ap. součet byl už v milionech za pár desítek vteřin...a hlavně tv. reklama už běžné lidi dávno obtěžuje ( jdou na WC nebo uvařit kafe...)

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Muco

Re: pokec

Příspěvek od Muco »

Ty koki -PEHAčik to je teda ..ta to potom už heeej...pekné:shock: :shock: :shock: optický zoom máš 20x :shock: :shock: .To sa ti bude fotiť...Tak z blízka si ešte baby opalujúce sa na domoch,v trávičkách,a tak ...si nemal doteraz možnosť kuknúť :lol: :lol: :lol:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

20násobný optický zoom mu bude k ničemu, protože se mu z těch bab budou tak klepat ruce, že neudrží ani 10násobný :lol: .
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Neboj docentíku mám už statív takže bude dobre :lol: :lol: :lol: Už som to skúšal a uvídíš pošlem dáke zábery :lol: :lol: :lol: Jó a priblížiť sa k babuškám tak na to zoom nepotrebujem lebo som pekný chlapec a môžem sa približovať sám :twisted:
Muco

Příspěvek od Muco »

PEHA ma predbehol- veď bude mať statív...čo si myslíš,načo ho asi bude mať ... :lol: :lol: :lol:
To PEHA : Ooooo aký si ty už slušný ...Chlapec si sice pekný-ako každý z nás-to nepopieram :mrgreen: ,ale priznať sa môžeš :? :? .Veď každý z nás- z normálych ludí sme do istej mieri zdravo "úchylný" predsa.O tom super zoome si akože nevedel-len keď si si prečítal návod: :lol: :lol: :lol:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „POKEC“