pomoc asi UFO
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Re: pomoc asi UFO
Ako prvé by som skontroloval všetky "zemniace - ukostrovacie" body elekroinštalacie a všetky káble a konektory.
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
UFO ;-)
Určitě to byli mimozemšťani... ty šedivý s velkejma očima ani tak ne, ale ty zelený s tykadýlkama si z lidí dělaj takovýhle prdelky.
Ale vážně věřim tomu že se ti něco dostalo do spínačky, nebo ti tam v tý spínačce blbnou kontakty
Ale vážně věřim tomu že se ti něco dostalo do spínačky, nebo ti tam v tý spínačce blbnou kontakty
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Hanzy
Mno pozor me jde taky klidne vytahnout klic kdyz je auto normalne nastartovane a jede v klidu dal..ukazovel jsem to i na srazu...schvalne vyskousejte taky...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No kdyby to byl kontakt, kterej ti normálně fungoval, teď by ti poprvé nezased, měl by třeba půl milimetru vůli, otevřeš dveře, zabouchneš je... to jsou otřesy a možná ty kontakty zapadnou.... Kdyby to bralo kostru někde přes přístrojovku nebo řídící jednotku, asy by ti to shořelo... Mě takhle málem chytla škochtle . Mimochodem bráchova MB1000 zase nechcípla, dokud jsi dole nepraštil něčim do spínačky ( právě taky kontakty)
-
Tak mě napadá,nevím jak u daewoa,ale na škodovce jsem měl volnoběžnou trysku a vždy když byla ohřátá,tak jsem vypnul klíček a motor pořád běžel.závada byla tuším ve špatné kostře.Ale tady u toho bych tipnul na tu spínačku.asi bych ji rozdělal,nebo aspoň kryty okolo a kouknul bych jestli to tam někde není spečené dohromady.
DAEWOO NUBIRA SX 1.6,16V 1999 již prodaná...
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
Re: pomoc asi UFO
tak vypadá,že UFO už je pryč,byla to kostra na kapotě motoru byl tam spínač na alarm