Nexia 165 000 km - co ma caka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nexia 165 000 km - co ma caka
Planujem kupit Nexiu 1.5 8v GL rocnik 1996, bola pravidelne servisovana kazdy cca. 10 000 km ale aj tak na co si mam dat pozor a ake vymeny dielov ma cakaju v najblizsej dobe a na co by som sa mal zamerat ohladne motora a brzd
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
nexia
...to Ciernýgepard, co by Tě mělo čekat prostě údržba odvislá od zacházení, ty motory nejsou nadupaný - dlouhozdvih ( větší zdvih oproti vrtání ) - 5x uložená klika - spodek v litině no zalistuj.... a najdeš extrem z ostrovů 950tis. km jako dročka...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Při těchto km počítej s rozvodama a zkontroluj spojku....Zbytek záleží podle těch udržeb a zacházení s autem....
Lajos 1,5 8v 66kv trochen poupravovany
Upravy: predny bumper, zadny bumper, prahy, kola 16" ,sport sedacky, svetlomety predne, interier, sport volant atd....
FOTO: http://www.tuning.sk/?nav=auta-tunerov&auto=2547
Upravy: predny bumper, zadny bumper, prahy, kola 16" ,sport sedacky, svetlomety predne, interier, sport volant atd....
FOTO: http://www.tuning.sk/?nav=auta-tunerov&auto=2547
takze dnes som tu haraburdu kupil ) bol som aj v service kde bolo servisovane, rozvody ma by som mal menit pri 180 tis. a ze cena bude okolo 9500 Sk komplet v cellku dost
inak auto je ako tak v poriadku bolo uz aj menene tesnenie po hlavou, brzdy ze vraj komplet menene za cca 15 000 Sk ale brzdi to nic moc aj ked radsej s tym chodim pomaly kedze je to uz postarsie auto
motor taha od nizkych otacok, auto sa rozbehne aj bez plynu na spojke, startuje bez plynu takze ako tak zachovale, v marci ma caka s nim STK,
S akymi servismi mate dobre skusenosti, ja som bol dnes neviem presne meno ale je to na zaciatku Dubravky.
inak auto je ako tak v poriadku bolo uz aj menene tesnenie po hlavou, brzdy ze vraj komplet menene za cca 15 000 Sk ale brzdi to nic moc aj ked radsej s tym chodim pomaly kedze je to uz postarsie auto
motor taha od nizkych otacok, auto sa rozbehne aj bez plynu na spojke, startuje bez plynu takze ako tak zachovale, v marci ma caka s nim STK,
S akymi servismi mate dobre skusenosti, ja som bol dnes neviem presne meno ale je to na zaciatku Dubravky.
Precital som si tu par diskusii a z toho mi vyslo ze najlepsi servis je ako tak Carex - kde bolo aj toto auto servisovane od roku 2003, ale ako som to tu cital tiez to ide s nimi dole vodou.
Chcel by som sa opytat ci tu niekto z fora, robi profesionalnejsi servis, podobny autorizovanym servisom v okoli Bratislavy. Z Ciech tu par takych ludi prispieva neviem ci maju svoj servis ale urcite vedia opravovat Daewoo Je tu niekto taky aj zo Slovenska, pripadne s kym mate velmi dobre skusenosti.
Chcel by som sa opytat ci tu niekto z fora, robi profesionalnejsi servis, podobny autorizovanym servisom v okoli Bratislavy. Z Ciech tu par takych ludi prispieva neviem ci maju svoj servis ale urcite vedia opravovat Daewoo Je tu niekto taky aj zo Slovenska, pripadne s kym mate velmi dobre skusenosti.
neviem kde beries tie ceny ale rozvody komplet na nesi ma vysli v ke na 5700,teda material a brzdy 2500, vymen doma zadarmo v garazi.mafo22 píše:takze dnes som tu haraburdu kupil ) bol som aj v service kde bolo servisovane, rozvody ma by som mal menit pri 180 tis. a ze cena bude okolo 9500 Sk komplet v cellku dost