zdar ludia,
takze potreboval by som lave zadne dvere na 5dverovy lanos, najlepsie by boli strieborne aby som nemusel lakovat, ale mozu byt aj ine... sklo a tapacirung nepotrebujem.
ak niekto mate , navrhnite cenu...alebo ak viete kde by sa dali zohnat tak prosim poradte
lechi142 píše:zdar ludia,
takze potreboval by som lave zadne dvere na 5dverovy lanos, najlepsie by boli strieborne aby som nemusel lakovat, ale mozu byt aj ine... sklo a tapacirung nepotrebujem.
ak niekto mate , navrhnite cenu...alebo ak viete kde by sa dali zohnat tak prosim poradte
Na autobazare.eu je par lanosov na ND ja zhanam na 3 dveraka sedacky a len 2 auta su tam mojho typu s toho jeden predava len komplet a druhy ma kozene cize to by som musel kupit vsetky a este aj interier
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ahojte tak mozno by som vam vedel pomôcť obom lebo mam a aj sedačky na trojdveraka a aj zadnee strieborne dvere =) tak ak by ste mali zaujem mozete sa ozvať
tak tu dopravu by sme uz nejako poriesili, mozno by sa nasiel niekto kto by mi to vedel priviest a ak nie ,tak aj posta je ok... podstatne je kolko by si za tie dvere chcel
dosla len som si ju nevsimol ale mam seriozny zaujem, ozvem sa Ti na mobil ked budem mat v rukach peniazteky a dohodneme sa ,
su v takom stave ze len dat na panty a mozem ficat,hej? so sklom aj s tapacirungom a vsetkym?