co s burackou???

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

duka1002

Příspěvek od duka1002 »

co myslite kolko mi bude za to poistovna ochotna dat ak aj ten ich pan expert uzna ze dvere musia ist jednoznacne nove (musel by to byt kuzelnik ak by ma presvedcil o tom ze sa vyklepu :lol: ) nasiel som nejake dvere za 4500sk ( 150€ ponovom :D )
Reklama

mona75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mona75 »

mě likvidátor ohodnotil škodu na výměnu zadních bočních dveří + vyklepání kastle + lakování + materiál - cca 14.000,- Kč.............samozřejmě, že jsem dveře neměnila, zas až tak zničené nebyly, šikovní mechanici vyklepali a nalakovali .......auto mam z 97.roku.......
daewoo lanos 1.4, r.1997, hatchback, pacific blue ..........moje první autí na mé první km s čerstvým řidičákem.......... :-)
duka1002

Příspěvek od duka1002 »

a aj si tych 14tisic dostala? ci si este nieco odratali?
PETER NOGA
Kontaktovat uživatele:

buracka

Příspěvek od PETER NOGA »

Ahoj.Aj ja som mal presne ten problem,ze do mna buchli.Chvala Bohu len slabo.Bol som na obhliadku auta v poistovni vinnika.Tam mi povedali,ze bud si to dam opravit servise,lenze ja by som musel uhradit celu opravu a poistovna mi potom preplati skodu,ale znizenu o amortizaciu.To ked ti vymenia nejaky novy diel.Takze celu skodu Ti neuhradia.A dalsia je moznost likvidacie skody formou rozpoctu nakladou na opravu.To znamena ze pri obhliadke auta ti vypocita skodu,peniaze ti zaplatia,ale auto das opravit sam.Vtedy poistovna nepotrebuje ziadne blocky ani potvrdenia o oprave.Tak mi to bolo povedane v mojom pripade.Tak si to rozmysli akou cestou das auto opravit.Ahoj.
duka1002

Příspěvek od duka1002 »

tak nemienim na nieciu neschopnost doplacat zo svojho vrecka, takze cez servis asi tazko :) dufam ze posudok spravia v nejakej rozumnej cene a ze sa do toho zmestim a ze aspon nebudem stratovy... i ked aj tak uz stratovy som, lebo vsetko to vybavovanie a lietanie kade tade nieco stoji a tiez nieco stoji aj cas, ktory som kvoli tomu stratil...
Damek

Příspěvek od Damek »

Mozno na tom nakoniec aj zarobis, aj ked asi nie :lol: Pred par rokmi kamosovi buchli do zadku na skode 12o. Prasknuty naraznik a ohnute celo. Poistovna mu vyplatila 7000sk. Celo stacilo chytit a ohnut spat, naraznik sme kupili na vrakovisku za 200sk. S prejazdenym benzinom naklady na opravu 500sk a dve hodiny casu aj s nakupovanim ;)
mona75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mona75 »

...ano, dostala jsem celou tu částku na kterou mi to ohodnotil, nechala jsem si ji poslat na účet a až pak jsem nechala auto opravit v obyčejném servisu, pojišťovna po mě nechtěla žádné stvrzenky za práci.......za ty peníze jsem si nechala ještě navíc znovu nalakovat zadní nárazník a páté dveře...........takže jsem na tom vidělala........ :lol:
daewoo lanos 1.4, r.1997, hatchback, pacific blue ..........moje první autí na mé první km s čerstvým řidičákem.......... :-)
lechi142

Re: co s burackou???

Příspěvek od lechi142 »

taaakze: s autom som bol na obhliadke, pofotili si ho, pan expert uznal ze dvere su suce akurat tak do srotu a je nutna ich uplna vymena,povedal som ze si to opravim svojpomocne, vypisal som formular, odniesol ho do poistovne a tam mi povedali, ze likvidator ma zo zakona 15 dni na likvidaciu skody a pot jej likvidacii trva prevod na moj ucet do dvoch tyzdnov...
spolu to teda dava mesacnu lehotu dokedy by mi mali prachy prist na ucet...ale kolko ich bude zatial netusim, nikto mi to nevedel povedat :roll:

....ale dvere uz mam vymenene :lol: vdaka foru sa mi podarilo kupit ich za 99€ :mrgreen:

tak uz len netrpezlivo cakat na to kolko peniaztekov sa mi vrati ;-)
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
lechi142

Příspěvek od lechi142 »

takze peniazteky uz prisli, poistovni to trvalo rekordnych 9 dni ;)
poslali 370 EUR :lol:
takze super :) vsetko zle bolo na nieco dobre :o)
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

tak to gratulujem, tiez mam dvere na vymenu a cakam kolko mi poslu z poistovne vinnika (ale cakam uz vyse 2 tyzdnov na ich oznam), okrem dveri mam ale aj kusocek chyteny lem blatnika, takze snad priplatia aj za opravu + lakovanie celeho blatnika :) a bude to aspon 400 Eur, dvere som tiez uz zohnal, teda dufam, uz by mali byt na ceste tiez asi do 120 Eur max.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
maiki1

Příspěvek od maiki1 »

Ahojky, nechci zakládat nové téma, tak svůj dotaz vkládám sem...scháním pár maličkostí na lanoska...jedná se o pravé stínítko v interiéru, celý mechanizmus levého stěrače a plastovou krytku co je u sedana v kufru na zadních světlech...takže jestli máte někdo vraklého lanoska nebo o někom takovém víte...dejte vědět...nechci to zadarmo :D
daewoo lanos 1.5 S sedan, r.v.99 alias "lienka"
chevrolet nubira 1.6 kombi, r.v. 2006
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

ahoj
tak
stinitko bych mel mit
nevim jak myslis mechanismus leveho sterace ale nejaky mam tak se podivam.kdyz tak mam cely mechanismus sterace.
krytku mam jen pravou.
pokud ji chces ted jedu pro dily tak bych ji vzal kdyz ji najdu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
maiki1

Příspěvek od maiki1 »

palikx píše:ahoj
tak
stinitko bych mel mit
nevim jak myslis mechanismus leveho sterace ale nejaky mam tak se podivam.kdyz tak mam cely mechanismus sterace.
krytku mam jen pravou.
pokud ji chces ted jedu pro dily tak bych ji vzal kdyz ji najdu.

oki, beru všechno :D ...k tomu stěrači: mám uvolněný celý kloub upevnění toho stěrače k autu...v servisu mi řekli že je třeba vyměnit celý mechanismus...popravdě jsem nezkoumala co vše je tam třeba...kdyžtak mi dej prosím vědět přes vzkazy a domluvíme se dál ;) díky předem
daewoo lanos 1.5 S sedan, r.v.99 alias "lienka"
chevrolet nubira 1.6 kombi, r.v. 2006
Odpovědět

Zpět na „LANOS“