Zadní kotouče jsou orezlé..
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
zadní ostřikovač
kluci něja mi přestal fungovat zadní ostřikovač , včera jsem to zvednul a přepojil hadičky na přední motorek , či co to je a fungovalo to , ale na zadní nee...čili trasa je o.k , ale motorek zřejmě hyn...už jste to někdo měnili?ta nádrž se dá v kuse i s motorky oddělat odspodu že?...jen dva šrouby , je to tak?? díky
Re: zadní ostřikovač
Ty motorky jsou tam jen nastrčené přes takové gumové těsnění a zacvaknuté do prolisu v nádržce. Dá se to celkem dobře udělat bez vyndavání nádržky. Odpoj si kabel a hadičku a trošku s tím zahýbej a je venku. Já to dělal nedávno. Nejdřív nešel zadní a když sem ho vyměnil, přestal jít za týden ten přední. Bylo to jako naschvál, musel dvakrát platit poštovné. K tomu prvnímu jsem si objednal i to těsnění, ale nebylo potřeba. Motorek stál asi 230,-Kč a těsnění 15,-Kč, oboje z CZ Drafel.Radoov píše:kluci něja mi přestal fungovat zadní ostřikovač , včera jsem to zvednul a přepojil hadičky na přední motorek , či co to je a fungovalo to , ale na zadní nee...čili trasa je o.k , ale motorek zřejmě hyn...už jste to někdo měnili?ta nádrž se dá v kuse i s motorky oddělat odspodu že?...jen dva šrouby , je to tak?? díky
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
S tím motorkem nic neuděláš, jedině nový. Místa tam opravdu moc není, zvlášť když pod tím ležíš a po vytahnutí toho motorku na tebe teče voda z nádržky. Teď jsem koukal na CZ Drafel a stojí už jen 194,-, v Krči ho mají za 235,-. Myslím, že není co řešit.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Kafe
Gentlemani, zamluvil jsem stůl pro šest osob na So 24.1.2009, 16:00 hodin v restauraci U Jarošů. Hanzy není to žádná putyka, ale nóbl útulná restaurace o kterou je značný zájem. Vidno i z toho, že jsem byl dnes již třetí s objednávkou míst na toho 24.
- Hanzy
Dobros vypada to ze bych mel dorazit ze uz Lega bude opet v plne krase a pokud mozno pribal sebou vinecko tak 10 lahvinek bych si vzal na ochutnani...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Re: zadní ostřikovač
Z toho si nic nedelej Me nefunguje od doby co jsem koupil auto Je to zavada z kategorie "to pocka na jindy" Me se nevyplatilo do teto kategorie zaradit vymenu rozvodaku a bylo "vymalovano" (chybelo 14dni).Radoov píše:kluci něja mi přestal fungovat zadní ostřikovač , včera jsem to zvednul a přepojil hadičky na přední motorek , či co to je a fungovalo to , ale na zadní nee...čili trasa je o.k , ale motorek zřejmě hyn...už jste to někdo měnili?ta nádrž se dá v kuse i s motorky oddělat odspodu že?...jen dva šrouby , je to tak?? díky
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.