Zabouchnuté klíče
Moderátor: Blue Lanos
Zabouchnuté klíče
Dnes jsem si zabouchnul klíče v autě. Zavolal jsem na non-stop zámkařství a dojeli. 5 minut práce. Dodnes jsem si myslel jak jsou auta bezpečná ale po tom co jsem viděl dnes si tam nenechám nic.
- Reklama
Re: Zabouchnuté klíče
Kolik ta sranda stála?Jestli nebyla dražší než nové okno....(nemyslím nové) - z vrakoviště...dneska je to tam všude za hubičku.Tak dej příště bacha!!Vyhozené peníze což po Silvestru a Vánocích nedělá dobrotu._LoLeG_ píše:Dnes jsem si zabouchnul klíče v autě. Zavolal jsem na non-stop zámkařství a dojeli. 5 minut práce. Dodnes jsem si myslel jak jsou auta bezpečná ale po tom co jsem viděl dnes si tam nenechám nic.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Re: aaa
To ještě se dá u Vás platit SK?A odborníci by ti přidali kradený foťák,super holící strojek i zabalený - teď ho nesu z obchodu....fakt - můžeš si ho prohlídnout....to jste nezažili?simone píše:akoze odbornici pred Tescom ti to spravia aj za 200 Sk
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
jo tak tyhle odborníky taky potkávam mívaj i dalekohledy nebo voňavky. Orižinál Dydor a Sabriela Gabatýny, fakt pán velkomožný !
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram