Zadní kotouče jsou orezlé..
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Kopání do brzd. pedálu ti nemohou dělat silentbloky nebo čepy. Tohle způsobuje křivý ne prasklý brzdový kotouč. Nasvědčuje tomu i to že je rezavý a víc na jedné straně. Nechodíli celý třmen plynule, tlačí pístek destičku jen z jedné strany a při dlouhodobém nebo razantním brždění se kotouč zvlní a už je to tady (to kopání). Rovněž se tak dá zmršit když ho soustruží nějaký taky odborník . Srovnat křivý kotouč umí jen málo machrů a někdy to již nejde. Lepší je potom koupit nové. Pokud máš zájem můžeme podiskutovat mezi svátky a silvestrem někde u kafe. Dej vědět třeba i na můj email (je v profile)
- Reklama
Zadní kotouče jsou orezlé..
Ano, potvrzuji, že jeden kotouč kope, zjištěno na STK, ovšem ten zadní stabilizátor se ozve také pěkně a citelně jde cítit, že se hejbe, např při šlajfování, nebo přejezdu kolejí a pod. .Peterek píše:Kopání do brzd. pedálu ti nemohou dělat silentbloky nebo čepy. Tohle způsobuje křivý ne prasklý brzdový kotouč. Nasvědčuje tomu i to že je rezavý a víc na jedné straně. Nechodíli celý třmen plynule, tlačí pístek destičku jen z jedné strany a při dlouhodobém nebo razantním brždění se kotouč zvlní a už je to tady (to kopání). Rovněž se tak dá zmršit když ho soustruží nějaký taky odborník . Srovnat křivý kotouč umí jen málo machrů a někdy to již nejde. Lepší je potom koupit nové. Pokud máš zájem můžeme podiskutovat mezi svátky a silvestrem někde u kafe. Dej vědět třeba i na můj email (je v profile)
SETKÁNÍ NA POKEC
Kdy a kde. Já jsem důchodce tak si vyberte.
Setkání na kafe
Takže počítám s následujícími gentlemany : Radoov, megajvr, KITTbx, bastet + já. Termín 24.1.2009 (sobota), 16:00 hod. Místo restaurace U Jarošů, Ostrava Pustkovec. Odsouhlaste nebo navrhněte jinak. Zamluvím stůl pro šest. http://www.mapy.cz/#x=141663936@y=13522 ... _142034817
- Hanzy
Koukam zajimavy nazev srazu na tema orezle kotouce...
Pokud budu mit uz auto a nebude to zadymena hospoda tak bych taky dorazil...
Pokud budu mit uz auto a nebude to zadymena hospoda tak bych taky dorazil...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Nahod to do srazu Mensi srazik Ostrava takhle to nikdo nevidi...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Kafe
Hanzy, počítám tedy i s tebou. Do srazů jsem to nedal schválně. Je to tam takové komorní a jde opravdu jen o pokec s kávou, který vyplynul s potížema KITTbxe ohledně brzd. Kdyby se nás tam sjelo jak do Štramberka, tak musíme zamluvit celou restauraci a parkujeme na cestě.