Co nadelil Jezisek?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
V dnesni dobe je treba se snazit vic protoze ani me nestaci jen vyplata a to nijak doma nerozhazujem a auto mame jen 1Muco píše:Jak co....??? No -my-slováci - €
(neviem,či sa mám tešiť,alebo plakať...-ešteže mám platobnú kartu ,lebo ja viem zrátať len výplatu:( )
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No veď heej- to je jasné.
Ale čo nám to euro prinesie(okrem chaosu na začaitku),nevedel nikto -ani z politikov- povedať nejaké konkrétne pozitivum pre obyčajného človeka(aspoň som ja nepočul). Okrem (stabilnej) meny viac argumentovali tým,že nemusíme meniť SK na € ak vycetujeme do zahraničia. Ja sa na takéto výhody môžem vys... ja sa teda do zahraničia toho nacestujem...(a je nás takýchto "cestovateľov" si myslím až-až).
No čo, -nastartujem tátošíka a pôjdem cez víkend do francuzska a nazad. Veď eurá mám so sebou-bez zamienania slov.koruny-tak čo...
Neukameňujte ma za tieto slová,ale naozaj pre mňa -ako obyč.človeka je uplne jedno,či bude slov. koruna alebo Euro...Budú veci lacnejšie??,budú platy vyššie??-velké hov...naopak-budeme musieť sa cenou tovarov priblížiť k EU ,kde majú € ,lebo by nás euro-súrodenci vybrakovali..
Žeby v ekonomike boli výhody??- no mám strach...stačí spomenúť 3 mená vo vláde a máme postarané o výhody...-ale nechcem byť skeptik-možno a dúfam,že sa mýlim
Ale čo nám to euro prinesie(okrem chaosu na začaitku),nevedel nikto -ani z politikov- povedať nejaké konkrétne pozitivum pre obyčajného človeka(aspoň som ja nepočul). Okrem (stabilnej) meny viac argumentovali tým,že nemusíme meniť SK na € ak vycetujeme do zahraničia. Ja sa na takéto výhody môžem vys... ja sa teda do zahraničia toho nacestujem...(a je nás takýchto "cestovateľov" si myslím až-až).
No čo, -nastartujem tátošíka a pôjdem cez víkend do francuzska a nazad. Veď eurá mám so sebou-bez zamienania slov.koruny-tak čo...
Neukameňujte ma za tieto slová,ale naozaj pre mňa -ako obyč.človeka je uplne jedno,či bude slov. koruna alebo Euro...Budú veci lacnejšie??,budú platy vyššie??-velké hov...naopak-budeme musieť sa cenou tovarov priblížiť k EU ,kde majú € ,lebo by nás euro-súrodenci vybrakovali..
Žeby v ekonomike boli výhody??- no mám strach...stačí spomenúť 3 mená vo vláde a máme postarané o výhody...-ale nechcem byť skeptik-možno a dúfam,že sa mýlim
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
S tím cestováním Ti dávám zapravdu. V době kreditních karet to je argument, který je k smíchu.Muco píše: Okrem (stabilnej) meny viac argumentovali tým,že nemusíme meniť SK na € ak vycetujeme do zahraničia. Ja sa na takéto výhody môžem vys... ja sa teda do zahraničia toho nacestujem...(a je nás takýchto "cestovateľov" si myslím až-až).
ako obyč.človeka je uplne jedno,či bude slov. koruna alebo Euro...Budú veci lacnejšie??,budú platy vyššie??-velké hov...naopak-budeme musieť sa cenou tovarov priblížiť k EU ,kde majú € ,lebo by nás euro-súrodenci vybrakovali..
S těmi cenami komodit s Tebou už tak nesouhlasím. V celé západní Evropě jsou ceny srovnatelné a v mnoha případech nižší než u nás. Právě tohle mě se..!! Proč např. u nás, kde máme průměrný plat 800 Euro, dáš za značkové jeansy 100 Euro a když si ty stejné jeansy koupíš v Rakousku nebo Německu, kde mají průměrný plat 2000 Euro, tak za ně dáš 60 Euro??? Samožřejmě to neplatí jen u textilu, ale i u elektroniky a drogerie...
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Jenom bych připomenul, že ten průměrný plat má málo kdo.
To znamená, že se určitě lépe mít nebudeme, pokud nepatříme do té lepší skupiny průměrného platu. Je to v pr@@@@@@li, ale ty popelnice někdo vyvážet musí.
To znamená, že se určitě lépe mít nebudeme, pokud nepatříme do té lepší skupiny průměrného platu. Je to v pr@@@@@@li, ale ty popelnice někdo vyvážet musí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ano, je to malo ten prumerny platV.Brousek píše: Jenom bych připomenul, že ten průměrný plat má málo kdo.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Šimon je, předpokládám, nějaké zvířátko??
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
V.Brousek píše: Jenom bych připomenul, že ten průměrný plat má málo kdo.
Tak som to skôr myslel aj ja-dík za dôležitý "doplnok" - tu je ten pes zakopaný...platy vs. ceny (napr. na slovensku je priemerný plat cca 18-19.000 Sk...).Ako by napr. rakušáci žili z takých našich platov - joooooo-to by bola docela sranda(pre nás)
-