Co nadelil Jezisek?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

A jo, já si to říkal, ale moc jsem tomu nevěřil :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Reklama

Muco

Příspěvek od Muco »

Jak co....??? No -my-slováci -
:lol: :lol: :? :? :cry: :cry: 8) 8) (neviem,či sa mám tešiť,alebo plakať...-ešteže mám platobnú kartu ,lebo ja viem zrátať len výplatu:( :( )
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

Muco píše:Jak co....??? No -my-slováci -
:lol: :lol: :? :? :cry: :cry: 8) 8) (neviem,či sa mám tešiť,alebo plakať...-ešteže mám platobnú kartu ,lebo ja viem zrátať len výplatu:( :( )
V dnesni dobe je treba se snazit vic protoze ani me nestaci jen vyplata a to nijak doma nerozhazujem a auto mame jen 1 ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Muco

Příspěvek od Muco »

No veď heej- to je jasné.
Ale čo nám to euro prinesie(okrem chaosu na začaitku),nevedel nikto -ani z politikov- povedať nejaké konkrétne pozitivum pre obyčajného človeka(aspoň som ja nepočul). Okrem (stabilnej) meny viac argumentovali tým,že nemusíme meniť SK na € ak vycetujeme do zahraničia. Ja sa na takéto výhody môžem vys... ja sa teda do zahraničia toho nacestujem...(a je nás takýchto "cestovateľov" si myslím až-až).
No čo, -nastartujem tátošíka a pôjdem cez víkend do francuzska a nazad. Veď eurá mám so sebou-bez zamienania slov.koruny-tak čo... :? :?
Neukameňujte ma za tieto slová,ale naozaj pre mňa -ako obyč.človeka je uplne jedno,či bude slov. koruna alebo Euro...Budú veci lacnejšie??,budú platy vyššie??-velké hov...naopak-budeme musieť sa cenou tovarov priblížiť k EU ,kde majú € ,lebo by nás euro-súrodenci vybrakovali.. :roll: :roll: :roll:

Žeby v ekonomike boli výhody??- no mám strach...stačí spomenúť 3 mená vo vláde a máme postarané o výhody...-ale nechcem byť skeptik-možno a dúfam,že sa mýlim ;) ;)
Obrázek
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Muco píše: Okrem (stabilnej) meny viac argumentovali tým,že nemusíme meniť SK na € ak vycetujeme do zahraničia. Ja sa na takéto výhody môžem vys... ja sa teda do zahraničia toho nacestujem...(a je nás takýchto "cestovateľov" si myslím až-až).
ako obyč.človeka je uplne jedno,či bude slov. koruna alebo Euro...Budú veci lacnejšie??,budú platy vyššie??-velké hov...naopak-budeme musieť sa cenou tovarov priblížiť k EU ,kde majú € ,lebo by nás euro-súrodenci vybrakovali.. :roll: :roll: :roll:
S tím cestováním Ti dávám zapravdu. V době kreditních karet to je argument, který je k smíchu.
S těmi cenami komodit s Tebou už tak nesouhlasím. V celé západní Evropě jsou ceny srovnatelné a v mnoha případech nižší než u nás. Právě tohle mě se..!! Proč např. u nás, kde máme průměrný plat 800 Euro, dáš za značkové jeansy 100 Euro a když si ty stejné jeansy koupíš v Rakousku nebo Německu, kde mají průměrný plat 2000 Euro, tak za ně dáš 60 Euro??? Samožřejmě to neplatí jen u textilu, ale i u elektroniky a drogerie... :roll: :evil:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

:lol: Jenom bych připomenul, že ten průměrný plat má málo kdo. :lol:

To znamená, že se určitě lépe mít nebudeme, pokud nepatříme do té lepší skupiny průměrného platu. Je to v pr@@@@@@li, ale ty popelnice někdo vyvážet musí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
milosh

Příspěvek od milosh »

V.Brousek píše::lol: Jenom bych připomenul, že ten průměrný plat má málo kdo. :lol:

To znamená, že se určitě lépe mít nebudeme, pokud nepatříme do té lepší skupiny průměrného platu. Je to v pr@@@@@@li, ale ty popelnice někdo vyvážet musí.
Ano, je to malo ten prumerny plat ;) :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Je legrace, že i když jsem hlasoval PROTI vstupu do EU, bitej na tom jsem a budu taky.....
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Ivoši kde jsi hlasoval ? Že bych něco zmeškal ? :D
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Onhdy při referendu o vstupu ČR do EU :? Podle přístupové smlouvy se to dalo čekat....a Itálie to v té době taky hlásila, že to byla veliká chyba přistoupit k EU....
xpet

Příspěvek od xpet »

Já jsem dostala wifi router, takže už nebudu svůj veškerý čas u PC trávit v posteli, smlouvu o stavebním spoření - spořit už ale musím sama :lol: , deštník, triko a nějakou kosmetiku.
Šimon dostal granulky a fontánku na vodu.
Aveo novou baterku.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Šimon je, předpokládám, nějaké zvířátko?? :shock: :oops:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Muco

Příspěvek od Muco »

V.Brousek píše::lol: Jenom bych připomenul, že ten průměrný plat má málo kdo. :lol:

-i -i -i -i -i -i :cry: :cry: :cry: :cry:

Tak som to skôr myslel aj ja-dík za dôležitý "doplnok" - tu je ten pes zakopaný...platy vs. ceny (napr. na slovensku je priemerný plat cca 18-19.000 Sk...).Ako by napr. rakušáci žili z takých našich platov - joooooo-to by bola docela sranda(pre nás)
;) ;) ;)
Obrázek
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

xpet píše:deštník, triko
Tohle mne přivedlo k nápadu, jestli by na nějakém srazu nemohla být soutěž "mokrá trika" ;) ...
xpet

Příspěvek od xpet »

SkylineGTR píše:Šimon je, předpokládám, nějaké zvířátko?? :shock: :oops:

Šimon je kocour a hlavně můj spolujezdec :P
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
Odpovědět

Zpět na „POKEC“