Nee, Praha je na západ od Hodonína, a brdské lesy jsou ještě víc na západmajkl.x píše:To je tam někde jak je Praha?(sorry všem,kterých by se to mohlo dotknout)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Aha?Iveta píše:Já zase ráda kluky až po večeři.majkl.x píše:Ahoj IvetIveta píše:Tak vítej mezi náma, kluku ,, hanácká".![]()
(holky mám rád k večeři
)
![]()
Tak už se nerůžovějIveta píše:Však já taky nepsala o jídle.![]()
![]()
Pěkný denReinkarnace Docenta píše:Asi bych tady neměl tvrdit, že na východ od Hodonína je Asie, co?
Děkuji za uvítanouTopol píše:Pěkný denReinkarnace Docenta píše:Asi bych tady neměl tvrdit, že na východ od Hodonína je Asie, co?
![]()
Toš vitaj majkl.x![]()
Jinak Docente ty jsi mi připoměl jak kluk přines ze zeměpisu za 5 ! Doma řek,že nevěděl kde je VietnamTáta mu povídá seš nějakej blbej vždyť to musí být kousek. U nás dělá vietnamec a jezdí do práce na kole
![]()
Ať nám jezdí a nezlobí
Ahoj!!!!!Sákra mě se tady s váma líbíStryker píše:Tak, ja sa teda pridávam a vítam ťa tu.
Vzdálenost dneska není vůbec žádnej problém!Stryker píše:Ale hej, len ako to vyriesit s tou vzdialenostou......Ahoj!!!!!Sákra mě se tady s váma líbí Very Happy všichni mě s radostí vítáte,tož to je bomba Laughing A kaviár a šapmpáňo by nebylo?? Rolling Eyes
Hlavně v noci v Plumlově vid?Iveta píše:Já zase ráda kluky až po večeři.majkl.x píše:Ahoj IvetIveta píše:Tak vítej mezi náma, kluku ,, hanácká".![]()
(holky mám rád k večeři
)
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |