Odhad ceny
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Odhad ceny
Ahoj kolegové, mám na vás malou prosbu. Potřeboval bych nějaký odhad ceny mého "Matýska".
Verze SE, Rok výroby je 2000, najeto 130 000km, klimatizace, přední okna v el., posilovače brzd a řízení, nové letní pneu, nebourané, bez velkých oprav, servisní knížka.
http://www.sbazar.cz/img//original/67/2113967_1.jpg
Verze SE, Rok výroby je 2000, najeto 130 000km, klimatizace, přední okna v el., posilovače brzd a řízení, nové letní pneu, nebourané, bez velkých oprav, servisní knížka.
http://www.sbazar.cz/img//original/67/2113967_1.jpg
Daewoo Matiz KLA4M (0.8 l), reg. člen č. 33
- Reklama
matiz
...to Vlas nalistuj si bazary a srovnatelnou výbavu a odečti asi 20 - 25% a máš nákupku pro bazary, pozor rozdíl výkupní cena a komisní prodej ( vyšší, bazar tolik neriskuje a ty platíš ještě parkovný...)ale za 50 litrů ( Hynek i s tou barvou je zajímavá ) by to měl být rychlý prodej...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
-
Taky bych to tak viděl okolo 50 000.Teď jsou bazary přeplněný autama ,kterých se lidi chtějí zbavit kvůli ekologické dani a tak i horší ročníky jsou pomalu za hubičku.Dokonce se už teď na sídlišti v Praze - Chodov vyskytli Škodovky s cedulí za oknem - ZADARMO!!Pamatuju dobu kdy Východní Němci utíkali přes ambasádu v Praze a nechávali na Malostranském náměstí Trabanty,Simsony s klíčkama v zapalování a utíkali na ambasádu s pár igelitkama.Kdyby mi tenkrát někdo řekl že za 20 let tady v ulicích budou stát auta zadarmo!!nevěřil bych a dneska??....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
850
...to Hynku Fiat 850 kupé - sport to už je veterán a hezký autíčko, no prostě VETERÁNSKÝ RZ auto pro radost akorát jich bylo trochu moc, leda ještě od Abarta ale tuším ten tento typ nedělal, já prostě nemůžu zapomenout na Fiat 128 RALLY svezli jsme se Jeremenkovou nahoru ( kopec ) 130... no byl to pětikvalt, ale neber mě vážně ještě by jsem chtěl Alfu Romero 8 C z třicátých let ale to by byl skvost...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico