asi takto - seru na to - diskuze o zenskem a nezenskem vozidle v diskuzi "MATIZ" mi prijde mimo
ja srovnavam matize a fiata, ale ne primo, ale jako mozneho nastupce, cili pro pomalejsi - nema to byt v prve rade kritika matize, jakozto auta, ktery jsem vyuzival v podobe prvni a druhe generace asi osm let !!
rikat, ze to 500 nesnese srovnani s matizem je zase mimo - 300 vs 360 mi prislo docela podobne
cekat, ze majiteli matize doporucim prechod na chlapskou leganzu - jako sorac, ale to je na hrane mentalni retardace - proste zakaznik matizu je zakaznik malyho segmentu a prechod do vyssiho je samozrejme mozny, ale v tu chvili se muzeme bavit o prechodu KAMKOLIV
ze nelze srovnat 500 vs. leganza? ale jasneze jde - je to totiz naprosto individualni
ja ve vyberu mel octaviaII, bmw3, hyunday coupe, rozpocet do 550 vc DPH, .... coz jsem pak zuzil na neco jinyho - to neni, ze nevim, co chci, ja potreboval _auto_ a vyjma ruzovy asi jedno jaky barvy a v podstate jsem nehodnotil vzhled, ale souhrn
CENA+SERVIS+DESIGN+DOSTUPNOST+POCITzAUTA+KVALITA_ZPRACOVANI
(v dane tride) a to vse v kontextu mych potreb, ktery tu nikomu netlacim
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
za posledni mesic temer fifty-fifty jezdim zminenou oktuli a maximalni spokojenost
duvody, proc tohle jsem popsal a jsou zcela racionalni - a NEMUSI vyhovovat kazdemu - to je jasny a proc jsem nevybral drazsi a vetsi - protoze jsem nemel zadnou motivaci tak ucinit a "usetreny" penize jsem si rozpustil jinde - nepotrebuju prepravit rodinu se ctyrmi detmi, odvezt pul tuny cementu, ...
a co se dozvim? neco o gayich, ze mam problem, protoze panovi by delalo problem nastoupit a tisic kecu okolo z leganza klubu - hele panove sorac, ale ze se sest kamaradu z fora sejde a pokejve si nad moji "omezenosti", kdyz clovek s vytunenou leganzou vyslovi ten odborny nazor a "kajovi"
tak jo, je to tu vase, uzijte to ve zdravi
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)