mas pravdu predsedo - vymen servis (blbe jsi vybral), auto za to nemuze - jestli jo, tak vymen to auto (blbe jsi vybral) a pak prijd, budu ti kazat o prakticnosti ze svyho pohledu - sorry, ale neberu, ja mam svoje potreby (viz ta firma) a obavam se, ze ty zijes trosku jindeReinkarnace Docenta píše:Jo, po pár dnech se srovnává fungl nový auto s notně ojetým Matýzkem, co ? Tak sem hlavně nezapomeň napsat srovnání, až ten Fiat bude tak starý jako ten Matýzek a bude mít to samý nalítáno (pokud se toho ovšem dožije).jakub píše:jak rikam - srovnavam ze zivota, nevim, odkud cerpate vy
BTW mně se taky zdála fungl nová Fóbie lépe zpracovaná než Matiz... Po 2 letech a 60 kkm v ní začala příšerně skřípat a vrzat přístrojová deska a v servisu samozřejmě tvrdili, že nic neslyší.
Nicméně užij si to, já kdybych dal tolik peněz za takové auto, tak bych si musel taky nějak zdůvodnit, proč jsem to udělal (zvlášť kdybych v podvědomí tušil, že za ty prachy existují auta, dejme tomu, mnohem praktičtější) .
pro tebe je to auto neprakticky - tak nejak fakt, ktery mi muze byt jedno, mozna me i tesit