Nubira 1 , r.v. 98 1.6 16V hatchback

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

lemon1

návlečky

Příspěvek od lemon1 »

Ahoj ty návlečky seženeš pouze u Chevroletu...tedy tady v OV je mají byl jsem na prodejně a měli vše i žárovičky i návlečky různých rozměrů , jestli chceš tak Ti je koupím a pošlu Ti je poštou ,stojí to pár korun , když jsou ty Vánoce :D , vím že měli zelené a červené , ale kdyby měli i jiné barvy dal bych Ti vědět
Reklama

stefan zbortek

Příspěvek od stefan zbortek »

Jo dík,jsi hodnej.Do Ostravy si udělat výlet za pár set korun,pro návlečky za pár korun,to teda nevím :lol: .Ne radoov v pohodě,jak jsem to psal,tak jsem pak ještě hledal na netu a našel jsem cosi.Jenže tam maj od pondeli-pátek. :cry: .No a ted chce nekam manželka jet,a já tu přístrojovku budu muset vrátit z5,a pak zase vyndat.Asi jsem měl mít nejdřív ty návlečky.Jenže ja chtěl zkusit,jak by šlo udělat to podsvícení.No není zas až taková práce,to vynda,jen jsem už nalomil ty příchyty a bojím se abych to nedorasil úplně. :shock:
DAEWOO NUBIRA SX 1.6,16V 1999 již prodaná...
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
stefan zbortek

tak ted jsem jí tam dal z5,a ono to nesvítí od 80km-220km :roll: .ta malá žárovka.Mě to občas dělalo,ale vždy se nějak rozsvítila.No tak hold až bude pondělí,tak zkusím ty návlečky a bude must jít znova ven :shock: .A ještě jsem se bál,aby ten budík na benzín ukazoval správně,protože jsem s ním nějak hnul a ukazoval půl nádrže.Ale dobrý projel jsem to,a ukazuje to co jsem tam měl před tím :) .A měnil někdo z vás to podsvícení stahování oken?Jsou tam zelené diody,nebo návlečky?
lemon1

podsvícení oken

Příspěvek od lemon1 »

Zdar já měl jednouten celý panel na otevírání oken venku a zkoušek jsem tam cosi hledat , je tam tišták a přepínače...jsou tak malé že tam budou diody , ale bacha , taky mají návlečky budou to asi ty stejné co jsou v posvícení štelování výšky světel
stefan zbortek

hmm,dík,nějak se na to mrknu.A ty jsi dával taky na ně červený podsvícení?
lemon1

..

Příspěvek od lemon1 »

Ne ne nechal jsem to tak jak to je...s LED diodama v takovém rozměru je to dupačka...zkusím se v pondělí zeptat u Chevyho jestli mají i LED diody a nebo alespoň návlečky na ně...ale do toho se mi moc nechce...svítí to dost slabě...uvidíme , ale nevím žádné parametry...tak to asi tak nechám...
lemon1

Zajímavé!!

Příspěvek od lemon1 »

mám nový poznatek :D můj známý mě taky Nubi měl o něco novější než já a né tak pěknou :lol: ale je to borec přes autoelektro...škoda, že je věčně zaneprázdněný...ale byl jsem s ním na pivko a on mi poradil bomba věc...jezdíval hodně v noci a já vcelku taky a teď tím tuplem když je tma už v pět :) stěžoval si na špatně řešené světlomety a jelikož neměl mlhovky , tak si pořídil dva páry malých obdelníkových výbojek (přídavná dálková světla) a nahodil je do té horní spáry co je v nárazníku zevnitř...jsou tam dvě , tak do té horní , t.z. světla jsou skrytá a nehyzdí předek , jsou schovaná i před policejní kontrolou a každé mělo 55 W , což mu při rozsvícení otevřelo nové obzory :twisted: prý je to dobré řešení , protože i mě se zdá že když jedu v noci a srovnám to třeba s fabií nebo roomsterem tak je to osvícení vozovky o ničem......sehnal si prý ještě dva komplet spínače na mlhovky a zabudoval je vedle toho originálu na zadní mlhovky , čili nehyzdil ani vnitřek . Jen je třeba světla nastavit tak aby neoslňovaly protijedoucí . Koukal jsem na to a dokonce i na světlomety a našel jsem jedny vcelku tenké jen 46 mm vysoké za bomba cenu 276 Kč za pár!!!
lemon1

pokračování:-)

Příspěvek od lemon1 »

což je opravdu dobrá cena...začínám nad tím uvažovat!! jsem taky elektrikář , takže si myslím , že bych svou nubi nemusel podpálit :D , objednal jsem ty světla a uvidím jak to půjde , půjou přichytit na plechovou konzolu před chladičem , vrtne se to a přišroubuje , myslím žádný větší problém v tom nebude...je tam vcelku dost místa , a my co v práci máme vysokozdvižný vozík :D se nebudeme muset ani krčit a ohýbat :D a určitě najdu i nějaký solidní káblík nebo drátky a chráničku s nějakou pojistkou a natáhnu to někde hezky podél karosérie nebo to sesvazkuju s ostatní kabeláží...vevnitř to bude stačit jen naznačit , odvrtat , hezky zabrousit pilníčkem a vsadit nové spínače na mlhovky...měla by to být zábava:-)mám rád takové hraní:-) předtím jsem měl R19 a pořád jsem tam něco vylepšoval :D ale důležité u novějších aut si myslím že je zanechat decentní vzhled...vyjma kol...moc se mi nelíbí taková plastová prasátka třeba oktáva oblepená spoilery a prahy že se borec bojí přejet retardér :D
lemon1

Příspěvek od lemon1 »

myslím , že se to dá udělat hezky...má výhoda je to , že to mám autem 5 min do práce , t.z. elektrostrojní hala...čili mi odpadá problém s vercajkem , teplem :D světlem , a teoreticky je vždy od čtyř odpoledne prázdna...a navíc šéf je vcelku tolerantní a nemá problém s tím , když si z nás semtam někdo dotáhne auto dovnitř a něco na něm dělá...samozřejmě po pracovní době :D jde hlavně o to , že to nebude hyzdit předek...tady sosed má lanose sedan...pěkná vínová metalíza , litá kola...ale na nárazník nahodil takové ty moderní šišaté xexony...asi to svítí dobře...ale k autu se to vůůůůbec nehodí...tak to šoupnu zevnitř...a problém je vyřešen...akorát to bude krkolomné semtam umýt :D
lemon1

Příspěvek od lemon1 »

tady je odkaz na ty světla , kdyby jste někdo měli zájem

http://www.auto-samolepky.cz/product_in ... ts_id/3101
lemon1

Příspěvek od lemon1 »

tak jsem se dobře vydupal...palubovka doma na stole a Chevy otevírá až 5.1. to je v dupě :D ty žárovky nikde jinde sehnat nemůžu , byl jsem u auto kelly i u Štangla a nic...prodavač mi řekl , že mám zkusit forda...uvidíme
lemon1

Chevrolet

Příspěvek od lemon1 »

Kluci ze Severní Moravy , je tady v OV nebo nekde poblíž Chevrolet servis?? já vím je o tom na Hulváckém kopci a jeden je v Karviné na Mizerove...není jeste neco v OV???díky
stefan zbortek

hmm,ty přídavný světla nejsou špatný,ale já to vyřešil trochu jinak.je pravda,že svícení u nubi ve srovnání se srábií je na nic.Dal jsem tam osram night breaker(1ks 220kč :roll: ),ale vůbec nelituju.Kam se teď hrabe srábie :D .Je to takzvaně denní světlo.Radoov,jak jsem se ptal na to ovládání oken,dal bych tam jen návlečky,je pravda,že to svítí míň,ale ve tmě je to přeci jen zelené vidět.když budu mít vše červ.,tak i ty stahovačky?Musím kvůli tomu rozebrat celé přepínače,nebo to stačí nějak vyloupnout? :roll:
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“