-----------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20

Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38
Moderátor: Blue Lanos
Já taky - polaris ( ne 2 , ale ty první ) a nic moc - na mokru kloužou a to tak , že až nebezpečně. Na Nubiře mám polský Debica a krom toho , že hučej na dálnici, absolutní spokojenost - a to na ně moc dobré reference nejsou ....Miloš píše:Já jezdím Barumky
Serpico,to sú presne oni,ja som tiež s nimi spokojný,ale už majú za sebou "svá nejlepší léta" a tie Matadorky,som kúpil veľmi výhodne,nič proti tým tureckým GOODYEARom,iba tie MATADORKY boli oveľa lacnejšieSerpico píše:...to Alvine já jsem byl s GOODEYAR ULTRA GRIP 6 náramně spokojenej ( prostě tak porada v 9.00 v Moravským Berouně tj okolo 300km ( D1 při kalamitě, co bylo aut ve stráni to jsem nestačil počítat...a pokuta za pozdní příchod no a Lenka přijela do Prahy v 6,30, jezdili jsme ve dvou, bydlela v Ústí - no stihnul jsem to....předtím jsem jezdil Debico zimní a nic moc...jo a byly vyrobeny v Turecku - jejich jediná chyba...
Mějte se fajn
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |