Neposlúcha LPG

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
hasič

Neposlúcha LPG

Příspěvek od hasič »

Zdravím priatelia !!!!!!!

Mám taký problémik s esperkom teda s LPG.
Počas jazdy /niekedy aj na volnobeh/ mi prestane jazdiť na LPG, jednoducho ako keby nedostal plyn. Prepnem na Benzin nato naspäť na LPG a zasa to chvilku ide. Po čase prestane páliť 200m až 3km zhasne.
Vymenil som kable k sviečkam, sviečky, palec rozdelovača, hlavu rozdelovača a robí to stále. Ked to prestane páliť, na volnobeh točí, ale nedá sa zvíšiť otáčky, po pridaní plynu sa začne dusiť. Keď pozrem na elektroniku LPG / Lovato/ tak by mali preblikovať diody, ale mne svieti len zelena.
Už som prečistil aj filter LPG pred reduktorom, ale robí to stále.
Neviem si už rady. Nevedel by mi niekto poradiť?
Ešte ma napadlo, či to nieje lambda, neviem. Ale ako ju zmerám?

Ďakujem za vaše rady.
Espero 2,0 LPG, full,
Matísek 0,8
SKYPE raduskok
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No v prvom rade si to nechaj nastaviť no a problém by mohol robiť buď multiventil na nádrži alebo cievka teda presne ta kde si čistil ten filter a v neposlednom rade to môže robiť aj lambda ale najprv je potrebné preveriť LPG veci no já by som to typoval na jedno cievku ale ktorú to sa takto nedá zistiť :idea:
hasič

Příspěvek od hasič »

Ta cievka bola menená asi pred pol rokom, lebo umrela, tak sme dali druhú, ale skúsim, či náhodou nieje slaba kostra na cievku.
A ten multiventil, myslíš, že zamrza? Alebo ako si to myslel.
Espero 2,0 LPG, full,
Matísek 0,8
SKYPE raduskok
ppp

Příspěvek od ppp »

ked to prestane ist hladko (obratko :) ) tak to nie je v elektrine, ale v palive, je mozen ze bude lambda kaput. U mna sa napriklad lambda tvarila ako ok, ale po pridani plynu isiel z nej signal na 0, na co lpg jednotka zacala obohacovat a obohocovala a obohacovala az som zastal :). Teda obohacovat zacala az po minute jazdy pretoze mala nastaveny minutovy interval nez zo zakladneho nastavenia zacne regulovat plyn. Sranda je ze casom uz zblbla aj benzinova jednotka a potom sa auto tvarilo ako moderny turbodizel. Pri plyne na podlahe dymilo vyfuku :).
massic

Re: Neposlúcha LPG

Příspěvek od massic »

ppp :

rekl bych ze asi mam to same.a i to dost cuká.zacalo to s LPG a ted uz i benzín.a motor je slabý.z vyfuku je cítit benzín a hrozne to zere.doufam ze to bude tou lambdou a ne necim slozitejsim.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“