Aaaj covece nejak som zabudolSkylineGTR píše:Tu se mluvilo o mě? No, já tam mám 16",jen tak pro pořádek.![]()

Moderátor: Blue Lanos
Aaaj covece nejak som zabudolSkylineGTR píše:Tu se mluvilo o mě? No, já tam mám 16",jen tak pro pořádek.![]()
No jo, to je proto, že máš absenci na srazech. Ani do Manína jsi nedojel. Máš u mě vroubek.Blue Lanos píše:Aaaj covece nejak som zabudolSkylineGTR píše:Tu se mluvilo o mě? No, já tam mám 16",jen tak pro pořádek.![]()
![]()
Izvini minja
To mas normalne zapisane aj v TP ? ci na cierno ?impulse píše:Ja mam 17" a gumy 215/40 sportove tlmice a znizene o 40mm , tak si to asi viete predstavit... je to trosku nepohodlne ale zato to sedi jak prilepene
Tal ty si na tom lepsie ked ti to vyberu ja som sa zakazdym stretol s tym ze to chceli odomna a potom som im to vsetko musel aj vybrat samlechi142 píše:no mas to mat poskladane a ulozene v plastovom obalea pri kazdej policajnej kontrole ti to z toho obalu vyberu, rozlozia, poohybaju, zaspinia a ak mas stastie na vela kontrol tak to po par mesiacoch vyzera uzasne
![]()
a ja som stary technicak mal tu cest drzat v rukach pred tromi mesiacmi ked som kupoval svojho lanosa od prveho majitela
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |