Asi spojka,ale nevím???
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Asi spojka,ale nevím???
Zdravím,
potřeboval bych opět poradit.Nějak mě začala zlobit spoka,jelikož mě při na startovanem motoru nejde řadit žadná rychlost.když je ale motor vyplí tak jdou všechny rychlosti,krásně.a když nastartuju treba s 1 tak to poskoči ale nejede při sešlapnuti spojky drži volnoběch,a rozejt se se spojkou taky jde,jenom řazení zaostava.A jestli je ta spojka v haji tak nemam radost.
potřeboval bych opět poradit.Nějak mě začala zlobit spoka,jelikož mě při na startovanem motoru nejde řadit žadná rychlost.když je ale motor vyplí tak jdou všechny rychlosti,krásně.a když nastartuju treba s 1 tak to poskoči ale nejede při sešlapnuti spojky drži volnoběch,a rozejt se se spojkou taky jde,jenom řazení zaostava.A jestli je ta spojka v haji tak nemam radost.
- Reklama
Je to spojka..
Spojka, tedy lamela, nebo váleček či převod, ale spíše lamela...
nejdriv zjisti jestli ji to vypina-koukni do motoru a nekdo at ti spalne na spojku.pokud se hybe paka je asi spojka.ale jeste to muze byt ta paka protocena -taky se to stava,.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
-
no opet to neni jiste.teda pokud valecek tece je to jasne.
jinak pokud se ti noha zasekne kus od podlahy natvrdo je asi protocena paka ktera se opira o prevodovku.
takze jak se to zasekne?
pokud je to jen valecek zkusil bych jeste odvzdusnit.nekdo at slapne a ty povol odvzdusnovacek,to snad zvladnes.zkus to.
jinak pokud se ti noha zasekne kus od podlahy natvrdo je asi protocena paka ktera se opira o prevodovku.
takze jak se to zasekne?
pokud je to jen valecek zkusil bych jeste odvzdusnit.nekdo at slapne a ty povol odvzdusnovacek,to snad zvladnes.zkus to.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
-
-
no mě děla servisi znamy co dela v opravne,a dnes jsme to zkoušeli,a zkoušel vše a řikal,že to bude tím,měli jsme to aj odpojene od kapaliny a pedal pak padl až na podlahu,tak usoudil že je to tim,Jo a jsem z jižní moravy tak je to trošku z ruky ta Pha3,jedině že by měli internetove stranky.nebo nějaký kontakt. Ale jinak jsem s Nubirkou velice spokojeny,a jsem rad že jsem ji koupil,je prostě nádherna