AVEO, alebo Octavia
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
k tej servisnej prehliadke : Nissan X trail po 40 tis povinna prehliadka výmena oleja vynulovanie servic check, výmena predných brzd 14 tis SK hrúúúúza
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Reklama
Není, Golf, jehož podvozek má vedle např. New Beetla i Octavie, to vše je nižší střední třída. Polemizovat se dá leda o tom, že Aveo je spíš dolní hranice třídy a Octávka horní, ale to je tak vše... BTW Octávka má rozvor 2512 mm, Aveo 2480 mm, a ty 3cm opravdu není rozdíl třídy ani omylem...saamm píše:Vážení. Nechápu proč se tu srovnává nesrovnatelné. Aveo je nižší střední třída a Oktavie je o třídu výš.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
zase debata... Ochcávka nižší střední
Aveo - malý auta. Hotovo.
On to dělá i rozsah používanejch motorů a výbavy.. Nejenom rozvor.
Aveo - malý auta. Hotovo.
On to dělá i rozsah používanejch motorů a výbavy.. Nejenom rozvor.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
jezis marja to je strasny.je tu par nazoru ktere stoji za to zvazit a zbytek je jen nenavist.
myslim ze ten dotaz je tezke zodpovedet.kazdy jsme jiny a mame jine naroky.
urcite bych si ty auta nejprv vyzkousel a porovnal na vlastni oci co se mi libi a co ne.
pak bych si prosel ceny dilu a servisu a to do toho zahrnul taky
a pak samo spocitat za kolik auto jezdi.
podle toho bych si vybiral
jelikoz se mi libi vykon motoru a mam rad malou spotrebu a rozhodne mi nevadi nafta volim tdi.bohuzel hodnoty tdi zatim lacetti neprekonal a ze by lacetti bylo nejake super mekke auto to urcite neni.
ceny dilu pokud clovek vi kde je shanet jsou na octavii levnejsi a dostupnejsi.
o tom ze ti ji ukradnou to je mozne ale pokud je pojisteno a ma zamek razeni-coz ma denes skoro kazde auto tak neni problem.
takze moje duvody jsou jasne.
myslim ze ten dotaz je tezke zodpovedet.kazdy jsme jiny a mame jine naroky.
urcite bych si ty auta nejprv vyzkousel a porovnal na vlastni oci co se mi libi a co ne.
pak bych si prosel ceny dilu a servisu a to do toho zahrnul taky
a pak samo spocitat za kolik auto jezdi.
podle toho bych si vybiral
jelikoz se mi libi vykon motoru a mam rad malou spotrebu a rozhodne mi nevadi nafta volim tdi.bohuzel hodnoty tdi zatim lacetti neprekonal a ze by lacetti bylo nejake super mekke auto to urcite neni.
ceny dilu pokud clovek vi kde je shanet jsou na octavii levnejsi a dostupnejsi.
o tom ze ti ji ukradnou to je mozne ale pokud je pojisteno a ma zamek razeni-coz ma denes skoro kazde auto tak neni problem.
takze moje duvody jsou jasne.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Hanzy
Dily jsou levnejsi nebo se radne kradou a to same s naftou a corky nepodporuju nebot nakonec to platime my vsichni to ze nekdo jezdi na levnejsi corovanou naftu...dela kraval a dymi a uz od mala vim ze se lije do traktoru co klepe a dymi po poli...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ja nic srovnávat nemusím, kritéria pro rozdělení do tříd jsou přesně dána a ja ani Ty tento fakt nijak neovlivníme...saamm píše:TYTO CHCEŠ TAKY SROVNÁVAT s Oktávií ?
Taky si myslim, ze nema cenu se kvuli tomu dohadovat, at si kazdy poridi, co mu vyhovuje.
Dovolim si ale jeste jednu malou reakci - tvrdit o lidech ze Sveta motoru, ze jsou to odbornici (a zvlast kdyz se to tyce produkce z Wolfsburgu nebo MB!) je stejne jako tvrdit o Vaclavu Klausovi, ze je to nejlevicovejsi prezident, co nase zeme kdy mela...
Dovolim si ale jeste jednu malou reakci - tvrdit o lidech ze Sveta motoru, ze jsou to odbornici (a zvlast kdyz se to tyce produkce z Wolfsburgu nebo MB!) je stejne jako tvrdit o Vaclavu Klausovi, ze je to nejlevicovejsi prezident, co nase zeme kdy mela...
a uz jsem zase u toho.
asi nema cenu obhajovat svuj nazor stejne to bude spatne
vsecka levna nafta neni kradena-i kdyz je to vec nazoru(nekdo umi jezdit za malo a norma pro auto dovoluje usetrit-jini pro zmenu se do normy ani nedostanou)-a tak se obcas neco usetri.od doby co se zjistilo ze naftovy motor ma v sobe obrovsky potencial sily uz urcite neplati -nafta do kamen nebo traktoru-jelikoz se z naftoveho motoru da dostat mnohem vetsi vykon nez u stejneho ojemu v benzinu-tak nevim v cem je nafta spatna-zvuk?nesmysl dnesni CR diesely jsou za tepla skoro k nerozeznani od starsich benzinu.
kourivost?nesmysl s filtrem pevnych castic ale i bez nej je kourivost na minimu.
je pravda ze porovnat moderni benzin a diesel znamena porad jeste poznat rozdil ale urcite ne takovy jako byl v roce 98 treba na felicii
myslim ze jsou to jen predsudky a osobni antipatie a chybi tu jaky koliv objektivni posudek
tak si to uzijte uz me to zas nebavi
asi nema cenu obhajovat svuj nazor stejne to bude spatne
vsecka levna nafta neni kradena-i kdyz je to vec nazoru(nekdo umi jezdit za malo a norma pro auto dovoluje usetrit-jini pro zmenu se do normy ani nedostanou)-a tak se obcas neco usetri.od doby co se zjistilo ze naftovy motor ma v sobe obrovsky potencial sily uz urcite neplati -nafta do kamen nebo traktoru-jelikoz se z naftoveho motoru da dostat mnohem vetsi vykon nez u stejneho ojemu v benzinu-tak nevim v cem je nafta spatna-zvuk?nesmysl dnesni CR diesely jsou za tepla skoro k nerozeznani od starsich benzinu.
kourivost?nesmysl s filtrem pevnych castic ale i bez nej je kourivost na minimu.
je pravda ze porovnat moderni benzin a diesel znamena porad jeste poznat rozdil ale urcite ne takovy jako byl v roce 98 treba na felicii
myslim ze jsou to jen predsudky a osobni antipatie a chybi tu jaky koliv objektivni posudek
tak si to uzijte uz me to zas nebavi
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Z mojí strany funguje to, co píše Palikx - nenávist vůči Škodovce. Ale spíš jsem zastánce toho, aby si každý koupil co mu nejvíc vyhovuje. U mě rozhoduje pocit, když se posadím do auta. Když mi sedne hned do ruky, tak ho beru. víc neřeším.
A diesel by sice možná pro mě byl v tuto chvíli nejvýhodnější, ale nemám rád ten zvuk a nové diesely mi smrdí...proto benzín
A diesel by sice možná pro mě byl v tuto chvíli nejvýhodnější, ale nemám rád ten zvuk a nové diesely mi smrdí...proto benzín
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza