dodatečná montáž klimy
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
dodatečná montáž klimy
Zdravím všechny,jen jsem se chtěl zeptat,jestli náhodou nemá někdo z Vás zkušenost s tímto experimentem.Na foru jsem to nikde nenašel.Nubi 1.6 sx,r.v.99,jsem koupil před cca rokem,ale bez klimy.Rozmejšlel jsem se,jestli s nebo bez.Jelikož byla dobrá cena a na autě tonované (solar-stop) skla,tak jsem si říkal že to bude v poho.Efekt nebyl špatnej,ale přeci jen to bylo při větším vedru znát.Tak bych chtěl vědět,jestli se to finančně moc neprodraží a jestli je montáž moc složitá .Díky za odpověd...
DAEWOO NUBIRA SX 1.6,16V 1999 již prodaná...
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládam že pokud seženeš klimu z jiný Nubiry a budeš to montovat sám tak ti z toho hrábne. A když seženeš firmu která montuje druhovýrobu do aut tak ti hrábne z ceny. Takhle sem na tom byl kdysi s Feldou tak šla z domu
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Tahle otázka se tu řeší celkem často a i když by byli k dispozici všechny potřebné díly, tak tu asi není nikdo , kdo to dotálh do ledového konce. Je lepší prodat a koupit s klimou. (pokud teda nejseš zrovna automechanik)
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
-
promin ale spatne jsi hledal
uz jsem tu urcite jednou psal co to obnasi a kolik to cca vyjde.chtel jsem to do sveho auta.
kdyz budes mit stesti poridis dily tak do 10 tis ale spis tak 15chladic musi byt novy
elektrika se necha dotahnout neni toho tolik .
vyndat palubku a topeni natahat trubky a chladic,vetrak.plneni klimy
no my to delali cca 1 a pul dne.bezne za to zakaznik platil 40 tis.
hodne stesti (diky bohu za octavii)
uz jsem tu urcite jednou psal co to obnasi a kolik to cca vyjde.chtel jsem to do sveho auta.
kdyz budes mit stesti poridis dily tak do 10 tis ale spis tak 15chladic musi byt novy
elektrika se necha dotahnout neni toho tolik .
vyndat palubku a topeni natahat trubky a chladic,vetrak.plneni klimy
no my to delali cca 1 a pul dne.bezne za to zakaznik platil 40 tis.
hodne stesti (diky bohu za octavii)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Hanzy
Jj diky bohu za Ochcavie a podobne dekovali ted taky servismeni ze aspon maji co delat... Takova spojka na ochcavku za 20 tacu to se vyplati...ani zadara bych to nechtel...
Co se tyce klimy je jasne ze se to nevyplati dodatecne lepe prodat a koupit s ni...
Co se tyce klimy je jasne ze se to nevyplati dodatecne lepe prodat a koupit s ni...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Jinak jsem rad ze te tady vidim Pavliku po dlouhe dobe az na to ze tady opjevujes Velorex Octavii...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
kazdej ma jiny nazor a nekdo vi co koupit aby ho spojka nestala 20 tis ale beznych 4500.jsou tam 2 druhy a do urciteho roku tam byla jeste klasicka.od dob dvouhmoty je samo zle.jenze tyhle spojky uz sou dneska uplne vsude takze octavie urcite neni jedina a jinak ja ji rikam stylove EMBECKO
jo a taky vas rad vidim jen me mrzi ze se tu nic nezmenilo.
jo a taky vas rad vidim jen me mrzi ze se tu nic nezmenilo.
Simson s 51
Simson s 51
Klima
Kolega řeší, jak klimu do auta dostat a já čím to, že nefunguje, nebo jak poznat co je špatné = zapnu knoflík a nic = kde co má nebo nemá dělat...
btw: stran embéčka problém nemám mám problém s DAS AUTO ...
a frajerema s chrochtákama=TDíčkem ...
Nemyslím to zde jako útok, jen povzdech...
btw: stran embéčka problém nemám mám problém s DAS AUTO ...
a frajerema s chrochtákama=TDíčkem ...
Nemyslím to zde jako útok, jen povzdech...
- Hanzy
U te klimy muze byt vic veci...a lip nez to prolizat jako laik tak kdybys chtel tady ve FM jsou kluci co z byvaleho DAEWOO salonu servisaci a dal provozuji servis a jsou sikovni a maji ty auta radi nebot je znaji a nadavaji prave na DAS AUTO a ZABI AUTO ale jak rikaji diky za ne aspon maji co delat...
Octavie ma do zlateho Embecka hodne daleko a jak jsem psal je to novodoby Velorex pro dva...
Mno jinak staci nezaujaty pohlet stat si za nazorem umet priznat chybu a nekut trapne intriky a vse je v pohode a s usmevem...
Octavie ma do zlateho Embecka hodne daleko a jak jsem psal je to novodoby Velorex pro dva...
Mno jinak staci nezaujaty pohlet stat si za nazorem umet priznat chybu a nekut trapne intriky a vse je v pohode a s usmevem...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Klima Nubi
Ahoj přátelé , řešil jsem podobný problém , svou nubijsem koupil po malé bouračce , odnesl to chladič klimy a nějaké drobnosti...já ji koupil už bez chladiče a bez trubek , kompresor je na místě i s řemenem , je zablindovaný , byl jsem u známeho mechanika a ten mě odkázal na borce co dělá klimy...ten mi to osvětlil...chladič musí být nový dá se sehnat levně v Polsku...cca kolem 2 tisíc...pokud je dobrý kompresor máš teoreticky vyhráno , nový cca 8 tisíc , repas ( to musíš mít opravdu od dobrého známeho ) cca ua 3-4 tisice...trubky se dají dokonce i udělat , pokud je člověk šikovný a má kde , no a práce?...je lepší to nechat člověku který ví...
pokud ti nejde klima je asi prazdna diky chladici.nejcastejsi problem.
trubky se daji koupit na vrakarne to zas takovy problem neni.
chladic se da koupit i v cechach kolem 2500.pokud bydlis u hranic mozna se ti to vyplati.jinak urcite ne.
nevim co vam ty auta udelaly ale je to s nimi jako se vsemi ostatnimi-kdyz se clovek trosku stara slouzi bez problemu.a to ze je trosku mene mista v zadu mi zatim nevadi mam tam male deti.
jo a samo mam chrochtajici TDI a ten zvuk proste miluju a spotrebu taky.diky obcasne levne nafte je provoz bezkonkurecne nejlevnejsi.
to jsou moje pocity a duvody proc ji mam rad.ze je to v podstate nemec mi je uplne jedno a jelikoz jsem normalni clovek je mi jedno ze si ostatni mysli ze jsem blbec v octavii.a uz dost
to diky bohu za octavi bylo mysleno ze ma klimu a palubni pc coz v daewu zatim normalni neni.
chladic se da koupit i v cechach kolem 2500.pokud bydlis u hranic mozna se ti to vyplati.jinak urcite ne.
nevim co vam ty auta udelaly ale je to s nimi jako se vsemi ostatnimi-kdyz se clovek trosku stara slouzi bez problemu.a to ze je trosku mene mista v zadu mi zatim nevadi mam tam male deti.
jo a samo mam chrochtajici TDI a ten zvuk proste miluju a spotrebu taky.diky obcasne levne nafte je provoz bezkonkurecne nejlevnejsi.
to jsou moje pocity a duvody proc ji mam rad.ze je to v podstate nemec mi je uplne jedno a jelikoz jsem normalni clovek je mi jedno ze si ostatni mysli ze jsem blbec v octavii.a uz dost
to diky bohu za octavi bylo mysleno ze ma klimu a palubni pc coz v daewu zatim normalni neni.
Simson s 51
Simson s 51
Ale jo..
Díky za info, trubky a vše ostatní se, ale tváří jako OK,palikx píše:pokud ti nejde klima je asi prazdna diky chladici.nejcastejsi problem.
asi zajedu na tu prohlídku..
Stran chrochtáků = nemám rád žádné = ale oceňuji spotřebu = nafta patří do náklaďáku a offroadu !!!
Jak říká kolega z BXclubu, nafta je do kamen
Octavia mi neva, co mi VA jsou blboni za volantama co mají pocit nadřazenosti, že jim to, žere 6l/max a mají odpich, jenže jsou to čoudilové od DAS AUTA a spol.
btw: než Němce 100x raději Francouze = je to moje krevní skupina, jen pro upřesnění, NUBIRA je jen přechodná fáze = byla za 24tis. a ještě ne keš = tak jsem sešrotoval Oltcita
A pak přijde doufám zase Citroen
btw: nehodlám do klimošky nějak investovat, zajímá mne to puze, v případě, že to bude VELICE levné, jinak bych to klidně kuchnul !
jasna vec
a mas pravdu casto vidim ze ridici v koktaviich-hlavne taxikari-si mysli kdo vi co.coudilove-to je pravda-vsecky cipovane motory huli jak prase.normalni to neudela nebo jen obcas.
a mas pravdu casto vidim ze ridici v koktaviich-hlavne taxikari-si mysli kdo vi co.coudilove-to je pravda-vsecky cipovane motory huli jak prase.normalni to neudela nebo jen obcas.
Simson s 51
Simson s 51