ABS na autě nemám a ....
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
ABS na autě nemám a ....
Zmínil jsem se v tématu rezavé kotouče, že nemám na NUbiře ABS = je to normální = kolik z Vás ho nemá?
- Reklama
Kitte, to snad není ani možný, já žiju v domění, že všechny Nubi mají ABS v serii a 2,0 tím spíš !!! Jednotka ABS je hned u posilovače vlevo před řidičem... Když tak sem hoď těch prvních asi 10 znaků z Vin vozu, z toho se dá zjistit, kde byla tvá Nubi vyrobená, výbava atd.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
ABS na autě nemám a ....
HMM, no na STK na to koukal a NENÍ není ani dle TP
Tady je číslo: KLAJF69ZEWK ......
Tady je číslo: KLAJF69ZEWK ......
Na tom Vinku není nic podezřelého:
K = Asie
L = Korea
A = Výrobce Dewoo Motor Ltd
J = Nubira
F = přední náhon, mech. převodovka
69= sedan
Z = 2.0 16V DOHC
E = verze na export
W = r.v. 1998
K = továrna je v Kunsanu v Korei
Myslel jsem, že budeš mít ve VIN třeba výrobu v Polsku, a tak by např. mohlo ABS chybět, napadá mi jen, že tvá Nubi mohla být určená pro trh kde není povinnost mít ABS, což určitě nebylo v našem blízkém okolí, nejsem si jist, jak tomu bylo např. v Itálii, nebo ve Španělsku. Do různých zemí se totiž Nubi a nejen ona vyvážela s různými výbavami, já např. má Nubi ze Švýcarska a ta má tempomat, orig. Daewoo alarm s DO a tlačítko pro znovuobnovení dodávky paliva po havarii. Nubi pro ČR tuto výbavu vůbec neměla ani v nabídce....... mé VIN je stejné, až na tu 69, já mám kombi a tak tam mám 35..... Tak sorry nevím, jestli v tvém případě tam ABS byl a už není, nebo nebyl nikdy
K = Asie
L = Korea
A = Výrobce Dewoo Motor Ltd
J = Nubira
F = přední náhon, mech. převodovka
69= sedan
Z = 2.0 16V DOHC
E = verze na export
W = r.v. 1998
K = továrna je v Kunsanu v Korei
Myslel jsem, že budeš mít ve VIN třeba výrobu v Polsku, a tak by např. mohlo ABS chybět, napadá mi jen, že tvá Nubi mohla být určená pro trh kde není povinnost mít ABS, což určitě nebylo v našem blízkém okolí, nejsem si jist, jak tomu bylo např. v Itálii, nebo ve Španělsku. Do různých zemí se totiž Nubi a nejen ona vyvážela s různými výbavami, já např. má Nubi ze Švýcarska a ta má tempomat, orig. Daewoo alarm s DO a tlačítko pro znovuobnovení dodávky paliva po havarii. Nubi pro ČR tuto výbavu vůbec neměla ani v nabídce....... mé VIN je stejné, až na tu 69, já mám kombi a tak tam mám 35..... Tak sorry nevím, jestli v tvém případě tam ABS byl a už není, nebo nebyl nikdy
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
no ehm u nás taky asi do letoška nebylo povinný ABS, možná neni povinný doteď a začne to platit u novejch aut od 2009. Takže věřim že v roce 98 klidně bejt nemuselo
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
ale jo, právě že vim že až někdy poslední dobou se o tom mluvilo. Určo né v roce 98
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ABS na autě nemám a ....
Ahoj, no to jsou hezké informace, jinak pokud je k něčemu i to číslování zde je celé číslo: KLAJF69ZEWK047405 ..
No k auto mohu říci, že si ho koupil člověk v Karviné v září 1999, má to servisku a bylo to udržované .
Další perlou je to, jak jsem psal jinde, že na voze je spojka na 1,6tku = takže menší průměr a určitě to nedělal předchozí majitel = to auto bude nějaká skládanka co ležela rok někde na place...
No k auto mohu říci, že si ho koupil člověk v Karviné v září 1999, má to servisku a bylo to udržované .
Další perlou je to, jak jsem psal jinde, že na voze je spojka na 1,6tku = takže menší průměr a určitě to nedělal předchozí majitel = to auto bude nějaká skládanka co ležela rok někde na place...
ABS na autě nemám a ....
No kutilský pokus, to možná je, ale ne předchozího majitele či toho kdo Nubiru zakoupil = jsem tedy 3tí.
Vzhledem k tomu, že je potřeba mít i jiný setrvák=díry pasují na tu menší spojku, přikláním se k tomu, že je to tovární skládanka, dostalo se mi ujištění, od prodejce ND, že je to bohužel "běžné", prý kolikrát i u "lepších" značek prodají správné ND dle katalogu a pak dohledávají jiné ND a zjišťují, že je to ze staršího modelu, ale dle TP je to model NEW
Mno takže asi Daewoo dovezlo do ČR model co patřil na Ukrainu
Vzhledem k tomu, že je potřeba mít i jiný setrvák=díry pasují na tu menší spojku, přikláním se k tomu, že je to tovární skládanka, dostalo se mi ujištění, od prodejce ND, že je to bohužel "běžné", prý kolikrát i u "lepších" značek prodají správné ND dle katalogu a pak dohledávají jiné ND a zjišťují, že je to ze staršího modelu, ale dle TP je to model NEW
Mno takže asi Daewoo dovezlo do ČR model co patřil na Ukrainu
Asi to opravdu skládali podle toho, kam to šlo. Já mám Nubiru HB r.v. konec roku 98, je to 1.6 16v SX a ta má ABS, 2 airbagy a přední okna v elektrice. Měla i orig. Daewoo alarm s DO a má i to tlačítko pro znovuobnovení dodávky paliva po havarii. Je dovezená z Německa po prvním majiteli.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016