xenony
Moderátor: Blue Lanos
- Robert Znojmo
- Kontaktovat uživatele:
xenony
Ahoj kolegáčci tak sem včera osadil svého matízka bixenonovými vybojkami přestavbovou sadou HID.H4 a super.je to rozdíl jako prase.
- Reklama
Re: xenony
čo to stáloRobert Znojmo píše:Ahoj kolegáčci tak sem včera osadil svého matízka bixenonovými vybojkami přestavbovou sadou HID.H4 a super.je to rozdíl jako prase.
- Robert Znojmo
- Kontaktovat uživatele:
tak vyšlo to na 2300. s poštovným objednáno-www.tuning-centrum.cz
typ sady-Bixenony H4 - přestavbová sada 6000K
Akce za tuto cenu platí jen do konce roku.
je mi jasné že pro toho kdo je nemá je xenon docela utrpení,ale jelikož se tyto sady dost rozšiřují,je lepší je mít,páč potom je to lepší když se potkáváte s vozidlem s xenonem.je to fakt rozdíl. ps.instalaci zvládne každý zkušenější,jen přístup v pravém světlometu je horší,doporučuji sundat světlo kvůli nasazení těsnící gumy.dotazy ohledně montáže zodpovím
typ sady-Bixenony H4 - přestavbová sada 6000K
Akce za tuto cenu platí jen do konce roku.
je mi jasné že pro toho kdo je nemá je xenon docela utrpení,ale jelikož se tyto sady dost rozšiřují,je lepší je mít,páč potom je to lepší když se potkáváte s vozidlem s xenonem.je to fakt rozdíl. ps.instalaci zvládne každý zkušenější,jen přístup v pravém světlometu je horší,doporučuji sundat světlo kvůli nasazení těsnící gumy.dotazy ohledně montáže zodpovím
- Robert Znojmo
- Kontaktovat uživatele:
-peha- sry ale policajti nejsu as taky blby a som pocul ze na slovensku teraz pojdu hlavne po xenonovych prestavbach, a dalsia vec, ak mas xenonovu prestavbu mal by si mat aj ostrekovac svetiel nakolko xenony nerobia teplo a teda sneh ti moze primrznut na svetle, a taktiez by si mal mat ten snimac ktory pri naklone sklopi svetla aby neoslnovali, mozno to je rozdiel ale za technicak a pokutu mi to nestoji a potom mi je cely kit na 2 veci ... ale inak ak myslite chalani
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Tak tady něco málo,co mě zatím (alespoň na nějaký čas) odradilo
http://auto.idnes.cz/xenony-sviti-stale ... tomoto_fdv
http://auto.idnes.cz/xenony-sviti-stale ... tomoto_fdv
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
- Robert Znojmo
- Kontaktovat uživatele:
tak tu čtu, jak si vysvětluješ zákony. Bohužel špatně. Nikdo ti přece nenařizuje, že musíš jet v noci jako ďábel, ale pouze tak rychle , jak daleko vidíš a jsi schopen vozidlo zastavit. Ostatní je pouze nepřizpůsobení rychlosti vozidla. Není to o žárovkách, či světlometech.Robert Znojmo píše:policajti ať radši koukaj co mají špíny pod nechtama a ne co mám pod kapotou.až někoho sejmu kdo půjde,pojede na kole večer nalitej,neosvětlenej kvůli halogenům a mokré vozovce tak mi taky nepoděkují za to že sem svítil H4 která je už dávno překonaná.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
ppp:
ty jsi nepochopil vůbec nic. Ať máš ve světlometech cokoli, vždy musíš jet tak, aby jsi vozidlo zvládnul. Když proti tobě jede vozidlo které oslňuje tak ti nepomůžou ani bioxenony a pokud někoho sejmeš, nezvládnul jsi vozidlo.
A policii nezajímá jestli tě někdo oslnil.
ty jsi nepochopil vůbec nic. Ať máš ve světlometech cokoli, vždy musíš jet tak, aby jsi vozidlo zvládnul. Když proti tobě jede vozidlo které oslňuje tak ti nepomůžou ani bioxenony a pokud někoho sejmeš, nezvládnul jsi vozidlo.
A policii nezajímá jestli tě někdo oslnil.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km