Pěkný denKoumeles píše:Vcera se mi rozsvitil check...kdyz mi dosla kapalina do ostrikovacu
A nereaguje taky na stav konta v bance
Ať nám jezdí a nezlobí
Moderátor: Blue Lanos
tak to upřímnou soustrast, a rychle se ho zbav, protože Kalosy se dělí do dvou skupin:anetka píše:Tak v záruce Kalosu vyměnili ventily a zabrousili hlavu a po záruce je to tu znova. Výměna ventilů atd. ale už za 16 tis. Hrozně zmrvený motor 1,4 16V a začalo to checkem.Topol píše:Pěkný denKoumeles píše:Vcera se mi rozsvitil check...kdyz mi dosla kapalina do ostrikovacu
A nereaguje taky na stav konta v bance
Ať nám jezdí a nezlobí
Niečo na tom vytáčaní bude. Ja to beriem v otáčkach okolo 3000, úplné minimum je 2500, pri 2000 sa už fakt dusí, je to cítiť. Jazdim dlhe trasy SK-CZ, NED, CRO atd., to mu dam 5000. Nikdy check nesvietil. Beriem kdeaky benal, priznám sa že aj veľmi lacné kšunty.Koumeles píše:Navod na zbaveni se Checku
Koupit dovolenou v zahranici, min 1000km od domova s vlasntni dopravou, doporucuju nekde u more cestou pres hory. Nabalit kufry, manzelku, nebo pritelkyni atd....Nabrat plnou nadrz benalu...a ted prichazi dulezita cast: Celych 1000km mu date poradne pokourit, zadna jizda na spotrtebu( tu jste si uzili celej rok na cestach do prace) proste po dalnici 140 kopec nekopec, 150, misty 160....poradne to rozjet na vsechny rychlosti....Letos jsem to tak udelal, mam pocit, ze mi vymenili motor a po checku ani pamatky.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |