prevodovka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
prevodovka
mozno sa to tu riesilo ale chcel by som vediet kde moze byt problem, ak stlacim spojkovy pedal citim ako by vibracie, problem je v tom ze nie vzdy, za dalsie kde na prevodovke je presne nalievaco kontrolna skrutka a kde vypustacia na olej. dik
tak olej poriesene nasiel som to na fore, len tie vibracie cim mozu byt sposobene tak to nie, vyzera to ako rezonovanie karoserie a prenasa sa to do pedalu spojky.
tak olej poriesene nasiel som to na fore, len tie vibracie cim mozu byt sposobene tak to nie, vyzera to ako rezonovanie karoserie a prenasa sa to do pedalu spojky.
- Reklama
Re: prevodovka
moze to byt synchronnymi kolieskami
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Chcem naliat lepsi olej do prevodovky pretoze ak je zima sa mi tazko radia prevodove stupne...mozem naliat Valvoline DuraBlend 75W-90 paradny olejicek do prevodovky k tomu staremu obycajnemu oleju a zmiesat ho?kedze neviem na to prist ako vypustit ten stary olej tak je to jedina moznost
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Já bych to tedy nemíchal. Vypustíš ho tím, že povolíš vanu na převodovce.Dark69 píše:Chcem naliat lepsi olej do prevodovky pretoze ak je zima sa mi tazko radia prevodove stupne...mozem naliat Valvoline DuraBlend 75W-90 paradny olejicek do prevodovky k tomu staremu obycajnemu oleju a zmiesat ho?kedze neviem na to prist ako vypustit ten stary olej tak je to jedina moznost
Mas na mysli dole cely ten kryt?nebude potom treba tesnenie ?Jindrich75 píše:Já bych to tedy nemíchal. Vypustíš ho tím, že povolíš vanu na převodovce.Dark69 píše:Chcem naliat lepsi olej do prevodovky pretoze ak je zima sa mi tazko radia prevodove stupne...mozem naliat Valvoline DuraBlend 75W-90 paradny olejicek do prevodovky k tomu staremu obycajnemu oleju a zmiesat ho?kedze neviem na to prist ako vypustit ten stary olej tak je to jedina moznost
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
nexia
...to dark bude třeba nové těsnění + silikon ( jednou vystárlé a zmačknuté se vyhazuje ), kontrolní šroub je ze strany k motoru...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico