po odpojeni baterie sa zakoduje radio _help me
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Cože?? Za 1000,- ??? Tak to gratuluju, nemá hodnotu ani 500 Kč
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
vidim, ze vas tato tema zujima.
1000 sk je celkom dobra cena,
mna by ale zaujimalo, ako tam vobec tie kody nahodit, lebo sa mi to nejak nedari. Nemalo by byt pri tom aktivne nejake tlacidlo, alebo zapnuty motor (mam to spojene s imobilizerom). lebo pri natukani kodu cez ciselne tlacidla na vyhladavanie stanic mi to nereaguje. Alebo som uplne mimo?! Kto mi moze povedat navod na aktivaciu?
1000 sk je celkom dobra cena,
mna by ale zaujimalo, ako tam vobec tie kody nahodit, lebo sa mi to nejak nedari. Nemalo by byt pri tom aktivne nejake tlacidlo, alebo zapnuty motor (mam to spojene s imobilizerom). lebo pri natukani kodu cez ciselne tlacidla na vyhladavanie stanic mi to nereaguje. Alebo som uplne mimo?! Kto mi moze povedat navod na aktivaciu?
musi byt zapnuty motor, otacky 2500, spln mesiaca a potrebujes k tomu pazurik netopiera a srdce ropuchy... ale nie. Normalne musi byt zapnute radio. Cize klucik v zapalovani a radio musi svietit. Ono myslim pipa a svieti kontrolka. Len nehra a nebezi. Vtedy treba na slepo natukat ten kod, radio zapipa a aktivuje sa. Cize pichnes klucik, pootocis aby sa dostal prud do radia, stlacis na radiu vypinac, len sa normalne nezapne. Tukaj kod...