ukazovateľ hodín a teploty...
Moderátor: Blue Lanos
ukazovateľ hodín a teploty...
sevaste, stala sa mi taka vec a neviem co to je
zakazdym ked chcem prepnut z hodin na teplotu cas sa mi presunie na najblizsiu celu hodnotu...
ja viem ze to S je na to, ale mne to urobi aj ked stlaci T... doteraz to fungovalo a asi tyzden sa to sprava takto... co to je?
zakazdym ked chcem prepnut z hodin na teplotu cas sa mi presunie na najblizsiu celu hodnotu...
ja viem ze to S je na to, ale mne to urobi aj ked stlaci T... doteraz to fungovalo a asi tyzden sa to sprava takto... co to je?
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
- Reklama
rozmyslam ze s tymi kontaktmi mozes mat pravdu lebo minule som menil radia a trocha som tam babral do tych kablov co su hore vo vnutri za radiom, skusim pozriet, vdaka-peha- píše:Asi zlé kontakty na hodinách alebo skús vytiahnúť tak trocha dákym špenlíkom to tlačítko H
uz to ide, vytiahol som radio vonku a trocha posupal do tych kablov a uz to ide, neviem co to bolo ale uz ok...-peha- píše:No já len za to že som to už na jednej robil Ten majitel si nastavoval hodiny propiskou a zatlačil H velmi silno tak že mu to stále preskakovalo ale našťastie som tomu tlačítku trocha pomohol špendlíkom a bolo po oprave
Chybny ukazovatel teploty
Zdravim Vas, mam taky problem, ze ukazovatel teploty mi ukazuje stale teplotu - 30°C, neviete, ako to opravit? Kde je umiestneny snimac teploty? A mam jeho funkcia vplyv na funkciu klimy? Vdaka za odpoved.
- Hanzy
Pehacku ty vis kde presne je?Nebot moc dobre ho neumistili nebot ukazuje dobre jen kdyz je studeny motor nebo pak se zahriva od nej a ukazuje kraviny...-peha- píše:Na klímu vplyv nemá a senzor je v predu v tej výstelke nárazníku a mám dojem že dakde v strede mali by tam byť vidieť káblíky také tenké Jo jinak já to vôbec neprepínám mám stále zapnuté hodinky a fertyk Takže neboj je to len ukazatel a žiadnu inú funkciu nemá
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha