Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Reklama
-
-
Obrátil jsem se na ředitele StudentAgency, která zdražila od prosince 2007 do července 2008 kreditovou jízdenku Plzeň - Praha z 60 na 85 Kč (což podle pana ředitele bylo v průměru o 8%) a zdůvodňovala to zvyšováním cen PHM, kdy, při současném poklesu cen, hodlají opět zlevnit.
Zde je doslovná odpověď, bez komentáře:
Dobrý den pane ****,
zražovali jsme až po půl roce po tom, co šla nafta nahoru, slevňovat budeme taky až za půl roku, tedy v březnu. Do té doby se uvidí, zda cena nafty vydrží.
Radim Jančura
ředitel společnosti
Dobrý den pane ****,
zražovali jsme až po půl roce po tom, co šla nafta nahoru, slevňovat budeme taky až za půl roku, tedy v březnu. Do té doby se uvidí, zda cena nafty vydrží.
Radim Jančura
ředitel společnosti
Tak jed vlakem,ten stojí 3x tolikReinkarnace Docenta píše:Obrátil jsem se na ředitele StudentAgency, která zdražila od prosince 2007 do července 2008 kreditovou jízdenku Plzeň - Praha z 60 na 85 Kč (což podle pana ředitele bylo v průměru o 8%) a zdůvodňovala to zvyšováním cen PHM, kdy, při současném poklesu cen, hodlají opět zlevnit.
Dobrý den pane ****,
Radim Jančura
ředitel společnosti
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdražení je naprosto OK. Cena je určována střetem nabídky a poptávky. Pokud za 85Kč budou lidé ve žlutých autobusech jezdit, tak proč si to nenechat zaplatit. Cena už naštěstí není stanovena nějakým výnosem. Pokud bude mít Jančura prázdné busy, tak to bude řešit.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Hanzy
Presne ta sama odpoved jako od Ondrase na predchozi... my co nebydlime v panelakovych ubytovnach zname pravou cenu tepla a porad se plati v bytech za teplo prdlacku...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, tak to ti nevysvětlím. A je mi to upřímně jedno. Já např. netuším kolik stojí kubík vody, kolik platím za teplo, plyn elektřinu. Dohoromady to dává nějakou malou částku, ale proč bych se po ní pídil nebo dokonce sledoval jednotlivé složky. To je stejně jako s cenou benzínu. Jezdím stejně jako když stál dvacku, třicet korun, nebo kolik bych jezdil kdyby stál sedmdesát.
Ale pokud si, Docente, přeješ, aby ceny nebyly stanovovány trhem, tak zkus štěstí třeba u Fidela nebo Kima. Jistě tě rádi uvítají .
Ale pokud si, Docente, přeješ, aby ceny nebyly stanovovány trhem, tak zkus štěstí třeba u Fidela nebo Kima. Jistě tě rádi uvítají .
|\/| /\ '|' | '/.
- Hanzy
Tak to ja vim presne kolik co stoji jen jak RWE tak CEZ delaji z lidi blby nebot ja s nima teda hlavne CEZEM porad neco resim ale jako RWE kdysi normalne uctovali za m3 plynu dnes za KW ale plynomery stale m3 takze vite spotrebu v m3 na plynomeru ale faktura vam pride v KW a vy si to musite prepocitat a to same CEZ jeste horsi kalamita nez se dostanete k cene za 1KW/H tak musite spocitat spousty polozek a navic vym pride vyuctovani ne v KW/H ale MW/H takze vetsina lidi si myslim je z toho v pasti nebo se radeji do prepoctu a vypoctu nepousti za tohle bych je nakopal...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na tom asi tak stejně jako Ondráš...sice nebydlím ve vlastním...ale pohled na věc máme stejný. Ovšem pravda je, že mi vrtá hlavou ta poptávka po elektřině, díky které se opět bude zdražovat elektřina....kdyby to aspoň bylo vyváženo tržbou z prodané energie do zahraničí....ale mě to přijde, jako kdybychom my platili elektřinu (protože je nás čím dál víc, a proto (mimo jiné) roste spotřeba, což chápu), a elektrárenské skupiny inkasovali peníze tedy od nás, pak z prodeje ven a to je celý model hospodaření...přitom ceny na burzách (kterými se ohánějí lidé z ČEZu) jsou na čím dál tím lepší úrovni....tento model zdá se mi ale býti poněkud špatným
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza