Spokojenost s Chevrolet Lacetti

Chevrolet Lacetti (Daewoo Nubira 3)

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
fafo50

Spokojenost s Chevrolet Lacetti

Příspěvek od fafo50 »

Ahoj všem příznivcům korejských bouráků.Rád bych přispěl taky o poznatky s Chevy Lacetti 1.4 r.v.2006/7 najeto 31 tisíc.Vybral jsem si lacíka,protože se mi design opravdu moc líbí a hlavně jsem nečekal že bude vnitřní design tak pěkný (na korejce),byl jsem mile překvapen! Mě se tedy líbí,až na středový panel s ovladačema,toho je škoda,mohli to pánové dizajnéři dotáhnout do konce :roll: ale jinak jsem spokojený.Když porovnám s škodou fabií I. tak Lacík je měkčí,pohodlnější,prostornější a tichounký a na 1.4 jede s 70Kw docela fajn,dokonce i naložený :shock: Uvnitř žádné tvrdé hrany a sedačky,vše pěkně zaoblené do ruky,u Fabky mě štvaly moc tvrdá sedadla,hrany na volantu i řadící páce!! Nemluvně o delší cestě s fabií akorát mozoly na dlaních :D a topení u fabie katastrofa,buď stále topí na max,nebo netopí vůbec! Lacík je v pohodě a topí tolik,co navolím na manualním kolečku a to je co říct :D i klima je v pohodě,mě stačí i manuál.Spotřeba Lacíka je po Praze 8litrů+/- a mimo prahu? 5-6l.Takže pohoda.Sice se objevily závady na ventilech a rozvodce řízení,konektor za palubkou-nedocvaknutý z výroby,ale v záruce vše vyměněno a vpoho.Mouchy se musí vychytat že :D A Kia ceed? Záruka pouze na hnací ústrojí! Myslím 5 let a zbytek na kastli těch 7let? Takže s Lacíkem jsem dost spokojený a projel jsem s ním Slovensko a Čechy taky.Mějte se fajn
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No takže výtej a dobrá recenzia ktorá zasa pozdvihuje naše vozítka :lol: No prajem Ti čo najviac km a spokojenosti a mouchy majú všetky vozy tak nech sa našim vyhýbajú :lol:
Serpico

lacík

Příspěvek od Serpico »

...inu vítej mezi námi, korejci jsou většinou neuznávané a tím opovrhované...nakonec my jsme jinde a víme svý...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Vítej Mario, tal ať tě štěstí neopustí a kolečkama pořád dolů ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
fafo50

Příspěvek od fafo50 »

Ahoj všem Daewoo and Nubira příznivcům :) Díky za odpovědi v recenzi,ještě jsem nenapsal,že ve zn.servise OPEL a CHEVROLET kam jezdím,jsem dost spokojený,až na ceny garanček(už abych měl na jednu stranu po záruce a spoustu věcí si udělám s klidem sám-filtry atd.)hned vše udělali a hlavně žádný obkliky a výmluvy,jako jsem četl v různých recenzích na servisy a dokonce i značkové,ale šli rovnou na věc a věděli zatím vždy,co s autem přesně bylo :shock: ale asi je to zkušenostma a myslím,že pár Lacíků už dělali se stejnou závadou,ale víme jak jsou v některých servisech vyčůraní a tahaj jen z lidí prachy a nejraději by vše udělali za co nejlevněji a vybrali co nejvíce.Tak ať VÁM VŠEM fára slouží a perfektně se v nich souloží a mějte se fajn :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

mario2007 píše:... a perfektně se v nich souloží a mějte se fajn :lol:
Jojo, to je hlavní :lol: :lol: Leganza by byla lepší z hlediska velikosti, ale Nubira stačí :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

taky tě tu vítam. Ono tě to nadšení přejde, neboj :lol: Ať slouží
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
PetrCBR
Kontaktovat uživatele:

Re: Spokojenost s Chevrolet Lacetti

Příspěvek od PetrCBR »

mario2007 píše:A Kia ceed? Záruka pouze na hnací ústrojí! Myslím 5 let a zbytek na kastli těch 7let? Takže s Lacíkem jsem dost spokojený a projel jsem s ním Slovensko a Čechy taky.Mějte se fajn
- 3 roky na vse bez omezeni km
- +2 roky (tedy celkem 5 let) na vse s limitem 150t km
- +2 roky (tedy celkem 7 let) na pohonne ustroji s limitem 150t km (tedy motor, prevodovka atd.)

Zaruka na prorezaveni karoserie je 10let.
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Odpovědět

Zpět na „Lacetti (Nubira 3)“