co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nič v zlom ale ta investice je v tom že neublížíš sebe ale hlavne dakomu druhému a nedaj bože rodine :evil: Vážne dosť často sa s tým setkávám a vetšinou nenávidím boha lebo spavedlnosť neexistuje lebo ten na letných mrzačí a zabíja neviných :evil: Za letné gumy v zime by som bez pardónu zatváral a taký človek by si už v živote nesmel sadnúť za volant :evil: :evil: :evil: Polepši sa alebo jazdi busom :)
Reklama

Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Jestli se do mne trefíš, tak tě umlátím kladivem, a to bez ohledu na to, že jsi z daewooclubu :evil: .
Telekom [Bot]

Peha, máš naozajstnú pravdu :) .
Bohužel spousta lidí není schopná pochopit, že je trošku rozdíl mezi Š120 a autem s předním náhonem... Na té Škodovce bych taky zimní neřešil.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já už moje zimáčky mám ale sneh tu nieje :D Ale alespon ma neprekvapí :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Souhlas s Pehou, zimáky v zimě bych dal jako povinnost. Bylo by to nutné legislativně ošetřit, což by bylo dost složitý (už kvůli stanovení data s ohledem na teplotu), ale šlo by to. Jinak mě fakt potěšilo počasí, které teď panuje. Sníh mám moc rád ;)
A ještě navíc, že moje Nubi startuje na první šťouchnutí, hnedka topí a na silnici drží jak přibitá ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Reinkarnace Docenta píše:Peha, máš naozajstnú pravdu :) .
Bohužel spousta lidí není schopná pochopit, že je trošku rozdíl mezi Š120 a autem s předním náhonem... Na té Škodovce bych taky zimní neřešil.
To možná je,ale zimní a letní guma se chová stejně jak na 120,tak na favoritu. Nechceš snad tvrdit,že u 120 zastavíš při teplotě -1C stejně na letních,jako na zimních? Zimní gumy bych dal jako povinost,s tím že by mohl být dodatek podle teploty,at nejezdí lidi v dubnu při +15 na zimních.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Telekom [Bot]

Já jezdil se Š 120 v době, kdy po nějakých zimních pneumatikách nebylo ani památky (možná tak pro tovární speciály, co jezdily Monte Carlo :D ), byly na ní "univerzální" Barum OR 36 :D .
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Cokoli co je univerzalni je na vse co je dobre tak napul a co se tyce pneu to plati dvojnasob...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Vcera me potesilo ze jsem objevil tenhle obchod www.halfordscz.cz mno nemel jsem moc casu nebot jsem sel do kina ale vam doporucuju zajit je to raj pro motoristy a cyklisty... :D
Zatim jsou dva v Praze jeden v Ostrave a jeden v Plzni a ted pro chlapce z Hradce Kralove se ma pry otvirat do 14 dnu a vrele doporucuji zajit je to tam jak v raji pro nas autove nadsence co se radi o sve milacky starame... :D
Rovnez mohu doporuci kdo ma rad akci tak film Rallye smrti dost dobre... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Pozor upresneneni otevreni prodejny www.halfordscz.cz v Hradci Kralove je 28.11. takze kdo jste od tama nebo okoli doporucuju navstivit... :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Slam

Příspěvek od Slam »

Hanzy píše:Pozor upresneneni otevreni prodejny www.halfordscz.cz v Hradci Kralove je 28.11. takze kdo jste od tama nebo okoli doporucuju navstivit... :D
Mno nesdilim Tve nadseni, kdyz kouknu na:

http://www.halfordscz.cz/rychloservis_pneuservis.html

...a 599,- za prezuti a 699,- za uskladneni, tak v servisu, co mam 100 metru od baraku, me to pokazde vyjde do 300,- vcetne dohusteni, vyvazeni a cca 2 zavazicek + uskladneni zdarma. Navic tam maji jeste akci, ze pokud budes cekat dele jak 30 minut, tak mas 25% slevu. Driv jsem jezdil do vetsiho servisu o kousek dal, cekal tam pokazde minimalne pulhodiny, zaplatil mnohem vic a poprve mi ukroutili matkou sroub a podruhe zase pro zmenu matky nedotahli vubec (sly povilit rukou)! Uz me tam potreti samozrejme nikdy neuvidi... :roll:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No Slamíku, já jezdím k Drboutovi a vždy tam stálo přezutí na jaře i před zimou 440 Kč. Ve čtvrtek jsem platil 750 Kč za přezutí, 8 závažíček a 4 ventilky. Je fakt, že tam budu jezdit pořád, dokud budu bydlet v Pardubicích, protože spíš dám na kvalitu než na cenu, ale ta cena mě i tak překvapila.

Jinak přátelé, chválím svoje autíčko před nastoupenou jednotkou (slíbil jsem jí to) :lol: :lol: :lol: Jak jsem už psal, chová se famózně. Startování, topení, jízda...prostě všechno. Nedávno jsem uvažoval, že jí prodám a leasnnu si nějaký jiný auto, ale holka u mě skončí...i kdyby to mělo trvat 10 let. ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Výborne Ivošku další super Daewák :lol: :lol: :lol: U mne je to to isté Legy u nás bude končiť a dúfam že za dlhóóóó :D
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

:D To já mám Matízka také rád, ale jestli vydržím u Daewoo nemohu zaručit. :D
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Slam píše:
Hanzy píše:Pozor upresneneni otevreni prodejny www.halfordscz.cz v Hradci Kralove je 28.11. takze kdo jste od tama nebo okoli doporucuju navstivit... :D
Mno nesdilim Tve nadseni, kdyz kouknu na:

http://www.halfordscz.cz/rychloservis_pneuservis.html

...a 599,- za prezuti a 699,- za uskladneni, tak v servisu, co mam 100 metru od baraku, me to pokazde vyjde do 300,- vcetne dohusteni, vyvazeni a cca 2 zavazicek + uskladneni zdarma. Navic tam maji jeste akci, ze pokud budes cekat dele jak 30 minut, tak mas 25% slevu. Driv jsem jezdil do vetsiho servisu o kousek dal, cekal tam pokazde minimalne pulhodiny, zaplatil mnohem vic a poprve mi ukroutili matkou sroub a podruhe zase pro zmenu matky nedotahli vubec (sly povilit rukou)! Uz me tam potreti samozrejme nikdy neuvidi... :roll:
600kc je dnes normalni cena za prezuti temer vsude je otazka jestli si nebyl naposledy prezouvat pred nekolika lety a to me mimo jine na tomhle obchode vubec nezajimalo ze ma i pneuservis ale to jaky maji sortiment siroky zbozi ze kazdemu motoristovi co se rad stara o sve auto srdicko jen zaplesa... :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“