Matisek nekuri?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Zdravim no mame tu zimu a zas mam problem z kurenim zase Matez neche kurit a nepomohlo ani ovzdusnovanie ani ocot...dokonca mi ani teplu vodu nepustilo do radiatora musel som pouzit nasilie a pobuchat po kryte radiatora aby aspon trocha zacal hriat...Takze vyzera ze ma caka bud vybratie radiatora alebo jazdit obleceny vo vataku.... ..chcem sa opytat ci ma s tym niekto skusenost a ci to ozaj cela pristrojovka z tym prednym plastom musi vonka???
-
topení matízek
Zdravím všechny,má skušenost s topením a značkovým servisem.
Před dvěma týdny jsem navštívil značkový servis že mi netopí autíčko,původní diagnostika-špatný termostat(ten jsem si vyměnil sám před návštěvou servisu)ale prý je vadný,autíčko si nechali dva dny na odskoušení,za dva dny mi volali že mám ucpanou vložku topení a musí jí obědnat(2000kč.)tak jsem souhlasil,po týdnu jsem volal do servisu co je z autem,odpověď byla že jim došel špatný typ a musí ho vyměnit.Dnes jsem opět zatelefonoval co je z autem a řekli mi že si konečně můžu přijd pro autíčko.To jsem ještě nevěděl částku za opravu,když mi byla zdělena málem jsem dostal infarkt
12920kč,tj.4000 za sočástky a zbytek za práci,prostě skvělý vánoční dáreček.Proto říkám bacha na značkové servisy,já už určitě nenevštívím.
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
-
Možná mám zastaralé informace, ale kdysi platilo, že na zakázkovém listu musela být předběžná cena opravy a mohla být překročena max. o 20%... Pokud při opravě narazili na něco, kvůli čemu by se cena zvedla přes těch 20%, tak se servis musel ozvat a vyžádat si souhlas zákazníka.
To by se ti taky mohlo stát, že by ti řekli, že vyměnili karosérii a chtěli 80 kKč...
To by se ti taky mohlo stát, že by ti řekli, že vyměnili karosérii a chtěli 80 kKč...
-
Dnes jsem opět navštívil servis co mi opravovali topení s tím že jsem si předem zjistil kolik hodin by potřebovali v jiných autorizovaných servisech na výměnu topného tělesa (Ostrava-8-10hod a v Brně mi řekli ten sám čas)po zhruba hodinové diskusi,přepočítávání kolik hodin na tom strávili a co všechno museli uďelat(demontáž palubovky,demontáž 2erbegu,vypuštění demontáž a opětné napuštění a montáž klimatizace no a konečně demontáž,vým.topného tělesa a spětná montáž a pak spátky smontování palubky)no prostě prý to vše sedí i podle jejich normohodi a mechanik na tom strávil skutečně 24 hodin a jako odškodné mi dali poukazku na 1000kč.No a při spáteční cestě jsem se ještě stavil do autobazaru kde jsem matízka koupil,vysvětlil jim o co jde a ti po nedlouhém vyřizování mi na opravu přispěli částkou 3000kč.takže oprava mě vyšla na nějakých 9000.To je má skušenost se značkovým servisem ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
No to ta pekne osklbali.....No ako prisli na to ze je vadny termostat???Pokial ti rucicka ukazovala normalnu teplotu a Matizek sa ti neprehrieval???
No a ked som mal ja Matiza v autorizovanom servise tiez mi povedali prdbeznu cenu a co idu menit a ked prisli na to ze treba vimenit popri tom aj nieco ine tak mi najprv zavolali a informovali ma o naraste ceny a ci s tym suhlasim ale hold to bolo 5 rokov dozadu takze casy sa asi menia...
No a ked som mal ja Matiza v autorizovanom servise tiez mi povedali prdbeznu cenu a co idu menit a ked prisli na to ze treba vimenit popri tom aj nieco ine tak mi najprv zavolali a informovali ma o naraste ceny a ci s tym suhlasim ale hold to bolo 5 rokov dozadu takze casy sa asi menia...