Moderátoři: Blue Lanos, Admins
No já myslel ty zadní,ale koukám,že už je pozdě. Vypadá to dost dobře!Franto tak udělej dočasné vyřazení. Vrátíš značky a jsi v klidu.Franta P. píše:No právě jí mám v garáži aby mi nemrzli ručičky když ji rozebírám. neboj je to jen dočasné. pak půjde do garáže červená a zelená na mráz. Ted mám problém s papírama. Na ekol. likvidaci chtěj kastli tak jí budu muset rozebrat do šroubku a věci nandat na půdu. a kastli odvést do šrotu. Bez ekologické likvidace papíry neodhlásim.
Nevíte jak by se to dalo spáchat abych nepřišel o kastli??? nebo ty papíry s číslama daruju. nebo já nevim.
No a na mraze a ve vánici mě ani nehne to rozebírat. červená to nějakej ten den vydrží venku. I když je mi jí líto
Vždyť Vám to nikdo nenutí. Si to na svoje auta dávat nemusíte. Každýmu se líbí něco jiného a já zrovna nepodléhám nejnovějším módním trendumCiernygepard píše:No ja suhlasim plne s Miloshom. Na nove auta sa to dava znacne obmedzene, moda je uz trochu inde
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |