co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Hanzy
Jiriku tak me by v zivote asi nenapadlo ze ti reklamnim navlekem prekryvaji to co nemaji...
Jinak 95 V-Power musi byt uz levnejsi ja bral vcera V-Power racing 100 ok za 30.70kc ...
Jinak 95 V-Power musi byt uz levnejsi ja bral vcera V-Power racing 100 ok za 30.70kc ...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
Tak si dojed o pár kilometrů dál pro Shell a uvidíš ten rozdíl.sandruš píše:teda..dohadovat se kvůli benzínu..takové benzinky u nás ani nejsou jen jedna UNIKORM a L stojí cca 25kč...a neviplácí se ho kupovat.... to potom nesíí pořád kucká
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
tak já tankuji lepší u Shell....ale musela sem vzít ten levnej..protože sem jela z Olmika do Prostějova na rezervuPetr Soukup píše:Tak si dojed o pár kilometrů dál pro Shell a uvidíš ten rozdíl.sandruš píše:teda..dohadovat se kvůli benzínu..takové benzinky u nás ani nejsou jen jedna UNIKORM a L stojí cca 25kč...a neviplácí se ho kupovat.... to potom nesíí pořád kucká
Daewoo Leganza 2.0 16V, červená metalíza, koža, R.v. 1999, predtým Daewoo Espero 1.5 16V R. v. 1996 a Škoda 120 GLS
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Sice si nejsem jistej, protože to nesleduju, ale něco málo přes 28 Kč. Právě mě to překvapilo, protože v televizi onehdy říkali cosi o benzínu přes 30 Kč a teď už neJ.Bad píše:Ne tak u nás má právě překrytou spodní nabídku a v nabídce tam zůstává pouze N95 (26.50) a diesel (cenu nevím nesleduji) - jinak ostatní jsou zakryté.Ještě k Ivošovi za kolik u vás nabízej W - POWER?Než bylo tak výrazné zlevnění tak byl W POWER za 30.70 k tomu odečíst slevu - konečná cena byla 28.70 - což není tak špatná cena....Hanzy píše:Mno jeste k tomu benzinu je to jak psal Ivos o adetivech a mimo jine veskeremu servisu kolem toho jako je cisteni a udrzba a v tom tyhle no name hodne zaostavaji...
A co se tyce bot tak to ani nemluvim ty od tamanu smrdi jak pneumatiky protektorovane a nedaji se skladovat ani nenosene doma natoz je nosit a nicit si v nich nohy z toho uz jsem vyrostl kupovat levne smejdy na chvili me uz noha neroste a na botech se rozhodne setrit nevyplati...
Jinak Jirko jasne ty plakaty ma Shell kazdou chvili na tom ale benzin je porad stejny sortiment...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Mě o víkendu potěšilo, že jsem získal také prospekt na tohle auto v originálu - tj. DAEWOO LACETTI PREMIERE (IMHO momentálně nejhezčí DAEWOO/CHEVROLET, když teda nepočítám VERITAS, což je licenční HOLDEN):Slam píše:Mě dnes potěšilo, že dorazil stylový polštářek do auta a prospekt na nejnovější korejský Chevrolet:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-
Tak me dnes potesilo ze i pres neprizen pocasi jsem se dostal do prace na "letnich botach" sice to klouzalo a dvakrat jsem za cestu z Dablic na Prosek skoncil kolem na chodniku ale dojel a ve zdravi...no investovat do zimnich gum uz nechci a tak to jako loni odjezdim na letnich...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...