co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Reklama
- Hanzy
Setri vice na nove cerpadlo a vstriky...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Hanzy
Vo to nejde ale vim jen v okoli o trech Matizech se zminenymi problemy a byl jsem v servisu Daewoo a bylo mi tohle zdeleno i ukazano zaprane cerpadlo nasledky s nekvalitniho benzinu z levnych pump...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Můj názor - teda pokud někoho zajímá - je jednoznačný a podložený mými zkušenostmi.
Tankoval a tankuji u TankONO dost často a žádný problém jsem za celou dobu nezaznamenal. Ale jak píše Docent, někdo si myslí, že když dopřeje svému miláčkovi dražší papaní, že dělá dobře, ale akorát si tahá zbytečně peníze s kapsy. Ale je to jeho věc. Tak že ony zaručené zprávy, jak se někomu podělal motor z levného benzinu neberu. To jsou ty samé zprávy, jako že se nesmí roztlačovat auto a podobné pitomosti. A poznámka nakonec - někteří servismani jsou chytří jak rádio a akorát dělají s ostatních hlupáky a to jenom proto, že jsme někdy odkázáni na jejich služby a to z různých důvodů.
Tankoval a tankuji u TankONO dost často a žádný problém jsem za celou dobu nezaznamenal. Ale jak píše Docent, někdo si myslí, že když dopřeje svému miláčkovi dražší papaní, že dělá dobře, ale akorát si tahá zbytečně peníze s kapsy. Ale je to jeho věc. Tak že ony zaručené zprávy, jak se někomu podělal motor z levného benzinu neberu. To jsou ty samé zprávy, jako že se nesmí roztlačovat auto a podobné pitomosti. A poznámka nakonec - někteří servismani jsou chytří jak rádio a akorát dělají s ostatních hlupáky a to jenom proto, že jsme někdy odkázáni na jejich služby a to z různých důvodů.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-
No hlavně že drahé benzínky mají kvalitní benzín, že? BTW kolik je u nás rafinerií? Takže pokud je někde nekvalitní benzín, tak proto, že to omylem zpančujou něčím jiným (třeba do nádrže stočí naftu - rodičům se tohle před pár léty stalo u drahé Benziny), nebo je to nádrž nějakého JZD, kde vytočí 500 l za týden a nádrž nečistí... Ale klidně věřte tomu, že TankONO má nekvalitní benzín, alespoň tam nejsou tak velké fronty .
- Hanzy
Koukam jedna moudrost za druhou...auto se neroztlacuje jak ktere je to placani jeden o koze druhy o voze....neni to samozrejme pravidlem ale je to vetsi jistota ze na znackovych pumpach je zarucenejsi kvalita nez na no name pumpach a to plati ve vsem...
Stare prislovi pravi nejsme tak bohati aby jsme si kupovali levne veci...
Stare prislovi pravi nejsme tak bohati aby jsme si kupovali levne veci...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
Ale Hanzy, klidně tomu věř, že u značkových pum mají lepší benzín, klidně věř tomu, že Adidasky za 4 kolíky jsou lepší než Abibasky od Vietnamců za 4 kila, i když se dělají na stejné lince (jak zástupce nějaké drahé značky bezelstně přiznal), já ti tvoje přesvědčení neberu.
Já jenom napsal, že jsem na benzín z TankONO ujel pěkných pár tisíc km celkem se 3 auty a nikdy jsem žádný problém neměl, toť vše .
EDIT: Sorry, omlouvám se, ta auta nebyla 3, ale 5, já zapomněl, že jsem měl až do 1995 Š 100 a pak ještě chvíli Š 120 (než mně ji nějaká svině ukradla).
Já jenom napsal, že jsem na benzín z TankONO ujel pěkných pár tisíc km celkem se 3 auty a nikdy jsem žádný problém neměl, toť vše .
EDIT: Sorry, omlouvám se, ta auta nebyla 3, ale 5, já zapomněl, že jsem měl až do 1995 Š 100 a pak ještě chvíli Š 120 (než mně ji nějaká svině ukradla).
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Docente, třeba zrovna s těma Adidaskama je to pravda. Jak jinak si vysvětlit to, že boty od ťamanů se mi rozpadly po půl roce trénování a Adidas mám už 4 roky a pořád jako nový....navíc tady nikdo nemluví o tom, že TankONO mají shit....ten benzín, ale není tak kvalitní ve výsledku, ajko u Shell nebo ÖMV. Už jsme o tom tady mluvili..je to přece o aditivech. Shell si přece jen může dovolit lepší výzkum a vývoj, než běžný řetězec např. TankONO. Proto moje Nubira je pořád tichoučká, že když mám rádio na 2 dílky (z mnoha), neslyším motor...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak já mám s Tank ONO jen negativní skušenosti.1 nafta Tank ONO Nýřeny,služební Ducato 2.8 JTD. Po natankování auto netáhlo,hulilo jak ucpaný kamna a stoupla spotřeba z 10l na 12l na 100km. Druhá s Nexií,tedy benzín. Tank ONO Plzen po natankování stoupla spotřeba o cca1-1.5 l na 100km. Tedy raději tankuji u Shellu za 26.50(za body 24.50)a jezdím spokojeně za 6l na 100km v kombinaci město,mimo město. Za 7.5 l mimo město mi pak N95 u Ona vychází na 30kč a to mi nepřipadá tedy jako úspora.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Že si Petře zmínil ten Shell - prodávaj vůbec někde ještě W - POWER?Jak skončila akce 8 bodů - 2kč tak překryli cenník nějakou reklamou a nabízej pouze základ - je to tedy aspoň tam kde jezdím....Petr Soukup píše:Tak já mám s Tank ONO jen negativní skušenosti.1 nafta Tank ONO Nýřeny,služební Ducato 2.8 JTD. Po natankování auto netáhlo,hulilo jak ucpaný kamna a stoupla spotřeba z 10l na 12l na 100km. Druhá s Nexií,tedy benzín. Tank ONO Plzen po natankování stoupla spotřeba o cca1-1.5 l na 100km. Tedy raději tankuji u Shellu za 26.50(za body 24.50)a jezdím spokojeně za 6l na 100km v kombinaci město,mimo město. Za 7.5 l mimo město mi pak N95 u Ona vychází na 30kč a to mi nepřipadá tedy jako úspora.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Hanzy
Mno jeste k tomu benzinu je to jak psal Ivos o adetivech a mimo jine veskeremu servisu kolem toho jako je cisteni a udrzba a v tom tyhle no name hodne zaostavaji...
A co se tyce bot tak to ani nemluvim ty od tamanu smrdi jak pneumatiky protektorovane a nedaji se skladovat ani nenosene doma natoz je nosit a nicit si v nich nohy z toho uz jsem vyrostl kupovat levne smejdy na chvili me uz noha neroste a na botech se rozhodne setrit nevyplati...
Jinak Jirko jasne ty plakaty ma Shell kazdou chvili na tom ale benzin je porad stejny sortiment...
A co se tyce bot tak to ani nemluvim ty od tamanu smrdi jak pneumatiky protektorovane a nedaji se skladovat ani nenosene doma natoz je nosit a nicit si v nich nohy z toho uz jsem vyrostl kupovat levne smejdy na chvili me uz noha neroste a na botech se rozhodne setrit nevyplati...
Jinak Jirko jasne ty plakaty ma Shell kazdou chvili na tom ale benzin je porad stejny sortiment...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ne tak u nás má právě překrytou spodní nabídku a v nabídce tam zůstává pouze N95 (26.50) a diesel (cenu nevím nesleduji) - jinak ostatní jsou zakryté.Ještě k Ivošovi za kolik u vás nabízej W - POWER?Než bylo tak výrazné zlevnění tak byl W POWER za 30.70 k tomu odečíst slevu - konečná cena byla 28.70 - což není tak špatná cena....Hanzy píše:Mno jeste k tomu benzinu je to jak psal Ivos o adetivech a mimo jine veskeremu servisu kolem toho jako je cisteni a udrzba a v tom tyhle no name hodne zaostavaji...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
To je jednoduché,přičti 1.60kč a máš cenu V Poweru,tedy 28.10. Jo Hanzy je to tak,ale co já vím,tak ONO skupuje staré zásoby a ty pak prodává. A o nějakých aditivech do benálu? Pche,tak o těch se ti na ONO může tak jen zdát.J.Bad píše:Ne tak u nás má právě překrytou spodní nabídku a v nabídce tam zůstává pouze N95 (26.50) a diesel (cenu nevím nesleduji) - jinak ostatní jsou zakryté.Ještě k Ivošovi za kolik u vás nabízej W - POWER?Než bylo tak výrazné zlevnění tak byl W POWER za 30.70 k tomu odečíst slevu - konečná cena byla 28.70 - což není tak špatná cena....Hanzy píše:Mno jeste k tomu benzinu je to jak psal Ivos o adetivech a mimo jine veskeremu servisu kolem toho jako je cisteni a udrzba a v tom tyhle no name hodne zaostavaji...
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS