![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jedine, co by tu mohl nekdo napsat, jakou baterii pouziva, protoze Nubira ma,myslim, prohozeno plus a minus.
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Dobrý večer PANE = toto myslím zcela upřímně, jelikož pokud je pravda co píšete, jste hoden toho označení !Hynek píše:To KITTbx : Dobrý večer pane. I přes to, že jste mne nazval "pubertálním jedincem" , si dovoluji se Vám trošku představit.
Je mi 64 let, mám za sebou asi 2,5 milionů ujetých km, jezdit jsem se učil na voze Praga Alfa, 170 Mercedes,přes známou Bejbinu, Tatru 57,Škodovky různých typů,pak přišla GAZ M 21 Volha, přes Žigulík, Tavrii až po Nexii GTX 16V.
Mezi tím jsem postavil dvě obytné lodě, ta větší měla 11 metrů. Od roku 1966 jsem držitelem licence na amatérské vysílání, volací znak OK 1 FFZ. Veškeré zařízení pro tuto činnost jsem si "postavil" sám a do dnešního dne mám potvrzených 78 524 spojení se 127 zeměmi světa.Dodnes "chytám" 150 zn/min v morse. Do důchodu jsem si udělal radost a postavil jsem si malé ULLa letadélko "Vrabec", se kterým létám na letišti v Milovicích.
Takže jste se opravdu strefil, jsem pubertální pošuk a vůbec se za to nestydím. Na rozdíl od Vás nejsem ješita a nevadí mě tykání ani od malých dětí. Já tykám jim, oni zase mě.
Pokud jsem se Vás dotknul tím, že jsem Vám tykal,omlouvám se za to. Na tomto fóru se vážený pane tyká i lidem, které osobně neznáme a nikdo se dosud, až na Vaši osobu k vůli tykání neohradil. Nejsem žádný barbar abych to nepochopil, ale jen výchova ve francouzkých penzionech mi brání v tom, abych nazval pravým jménem Vaše chování i to, co si o tom myslím.Přeji ještě jednou hezký večer.
Nezlobte se, ale Vaše "klídek" na to co jsem napsal je zcela nepatřičné,tedy mohl bych soptit nyní, jelikož nechápu co píšete, jelikož NIKOHO nenapadám, pokud nechápete, tak....Hanzy píše:KITTbx:Hlavne klidek a zbytecne tady nikoho nenapadej jen proto ze to nepochopis a co se tyce tykani tak nevim na ktere fora chodis ale ja vykani na zadnem nevidel ale je pravda ze jsem asi nebyl na vseh treba na Jehovistickem jsem jeste nebyl...dal jsem usmevneho at te vysmaty cerveny pry fakac neurazi...
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |