Zly start
Moderátor: Blue Lanos
-
No takze mam novy imobilizer... zatial to startuje vzdy na prvykrat, ale toci ho zakazdym trocha dlhsie, ako sa mi paci.. (laicky predpokladam, ze by to mohlo byt tym, ze baterka dostala poriadne zabrat po tolkych startovacich pokusoch za posledny mesiac, samotne tocenie motora je totiz o dost lenivejsie ako byvalo predtym). Ked som uz pri tom - ak by som chcel baterku nabit, mozem ju normalne odpojit a vybrat? Nenastanu po opatovnom zapojeni nejake problemy s elektrikou? Napr. imobilizer alebo daco podobne.. ? No pockam si, ci sa po nabiti startovanie zlepsi a ak nie, tak zrejme bude chyba este niekde inde.. Vdaka.
- Reklama
-
-
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
-
No problem so startovanim vyrieseny vymenou nejakeho spätného ventilu.. auto startuje ako nove a upravilo sa aj to trhanie pri akceleracii.. vdaka za postrehy.
Aktualne riesim problem deraveho vyfuku, ktory ma dieru presne pod nadrzou a teda pri jazde mi doslova horuci vzduch vypaluje dieru do nadrze... takze bud kupim hasiaci pristroj, alebo novy vyfuk Ma niekto tip, kde sa daju zohnat lacne vyfuky? V mojom servise mi ponukli za 4400,- SK, tak hladam pripadnu lacnejsiu variantu. Vdaka.
Aktualne riesim problem deraveho vyfuku, ktory ma dieru presne pod nadrzou a teda pri jazde mi doslova horuci vzduch vypaluje dieru do nadrze... takze bud kupim hasiaci pristroj, alebo novy vyfuk Ma niekto tip, kde sa daju zohnat lacne vyfuky? V mojom servise mi ponukli za 4400,- SK, tak hladam pripadnu lacnejsiu variantu. Vdaka.
-