Zly start

Moderátor: Blue Lanos

Google [Bot]

Příspěvek od Google [Bot] »

No takze mam novy imobilizer... zatial to startuje vzdy na prvykrat, ale toci ho zakazdym trocha dlhsie, ako sa mi paci.. (laicky predpokladam, ze by to mohlo byt tym, ze baterka dostala poriadne zabrat po tolkych startovacich pokusoch za posledny mesiac, samotne tocenie motora je totiz o dost lenivejsie ako byvalo predtym). Ked som uz pri tom - ak by som chcel baterku nabit, mozem ju normalne odpojit a vybrat? Nenastanu po opatovnom zapojeni nejake problemy s elektrikou? Napr. imobilizer alebo daco podobne.. ? No pockam si, ci sa po nabiti startovanie zlepsi a ak nie, tak zrejme bude chyba este niekde inde.. Vdaka.
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

kkidne ji odpoj a vyndej.nic se nestane.pokud to orad startuje dlouho je tam problem s tim tlakem benzinu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Google [Bot]

Ok, vdaka. Este tu bol napad, ze by to mohli byt tie spätne klapky, takze sa na to skusim pozriet.
Google [Bot]

No zatial nic nove, vyskytol sa medzitym dalsi problem - pri nizsich otackach alebo pri prudsej akceleracii autom zacne trhat, rozbehne sa az vo vyssich otackach.. mohlo by to byt tiez cerpadlom? Alebo to uz vyzera na nieco dalsie.... :roll: Dik
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

mohlo..

ak je to teda tak..ze ked xesh po motore vykon, a zrazu prestane..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Google [Bot]

No problem so startovanim vyrieseny vymenou nejakeho spätného ventilu.. auto startuje ako nove a upravilo sa aj to trhanie pri akceleracii.. vdaka za postrehy.

Aktualne riesim problem deraveho vyfuku, ktory ma dieru presne pod nadrzou a teda pri jazde mi doslova horuci vzduch vypaluje dieru do nadrze... takze bud kupim hasiaci pristroj, alebo novy vyfuk ;) Ma niekto tip, kde sa daju zohnat lacne vyfuky? V mojom servise mi ponukli za 4400,- SK, tak hladam pripadnu lacnejsiu variantu. Vdaka.
martinko

Příspěvek od martinko »

Google [Bot]

Super, vdaka 8) A to je vlastne cela vyfukova sustava? Nie je tam ziadna ina cast? Zda sa mi to nejako malo :)
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“