Uprava odkladacieho priestoru
Moderátor: Blue Lanos
Uprava odkladacieho priestoru
Na pravej strane Matizka v prietore kde je mozne namontovat erbek som vyuzil tento priestor a vytvoril som velmi funkcnu skrinku na odkladanie roznych predmetov. . Cela uprava spociva v odklanani poklopu po pritlaceni na gombik ktory sa nachadza v spodnej casti skrinky. takze nik nepostrehne.ze tam bola nejaka uprava prevedena. Pre praktickeho kutila na jej zhotovenie by to nemal byt problem.Vyzaduje si to vsak premysliet a zhotovit presne vyklanacie zariadenie. a dalsie upravy.
- Reklama
-
-
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-----------------------Reinkarnace Docenta píše:Tisíceré díky, já to zrovna včera hledal, protože jsem si matně vzpomínal, že se tu o tom psalo, akorát jsem tvrdošíjně hledal "přihrádka" a "odkládací", nenapadlo mne, že to nějaký jouda nazval "přídavný kaslík", takže jsem to nenašel .
Už jsem to v minulosti " Ondrášovi " pochválil sám si ovšem na to asi netroufnu a mooc by se mi to v Matizu líbilo " Vazoun " :lol:Ale když jsem si ten popis našel znovu - z roku 2005 - tak se to zdá být jednoduché zkusím to také a pak dám vědět - ještě že jsi tuto debatu otevřel Docku