Alternátor
Moderátor: Blue Lanos
Alternátor
Zdravím Vás.Zhánam aletrnator na Deawoo Espero 1,5 16v.Všera mi prestal dobýjat.Dik. Kontakt na mna : holicarj@azet.sk, 0905 454 962
- Reklama
mam jeden doma. Tiez som mal problemy s altikom, lebo moj zdochol (bolo ho treba previnut a novy diodovy mostik) a zhanal som aj ja, no nakoniec som zohnal novy za super cenu a kym mi prisiel novy, kamarat mi medzicasom doniesol aj jeden uz pouzivany z espera 1,5 16v, je funkcny bolo v nom vymenene lozisko, mal som ho zalozeny aj ja, kym mi prisiel novy altik a isiel bez problemov...presiel som na nom cca 50-60 km. Ak mas zaujem, zavolaj, 0907 870 724.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
To som rad, ze ide tak ako ma a ze sa mu cestou nic nestalo. Tak prajem, nech dlho sluzi...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Predal som ti pouzity alternator z ineho espera, nato som ta upozornil ako som ti napisal a ako som ti aj povedal do telefonu, ked sme spolu telefonovali... Nic som ti nezatajil a povedal som ti aj to, ze neviem kolko ma ten alternator nabehanych km, ze nepoznam ani to espero, z ktoreho bol, ze na nom bolo vymenene lozisko zo spodnej strany /uz bolo vymenene ked som ho dostal/, ale ze ide normalne... Dokonca som ti do telefonu povedal aj vetu, ze mozno ti vydrzi 50 km a mozno 50000 km, ze to naozaj neviem...
Mna to mrzi tiez, to mi mozes verit a chapem, ze pre teba su to dalsie viac naklady...ale povedz mi, skade som mal vediet, kolko vydrzi... sam som ho mal zalozeny, jazdil som na nom a isiel mi normalne...tebe isiel tiez, ked si ho zalozil... Keby som vedel, ze sa to o mesiac stane, tak ti ho urcite nepredam...a radsej by som ten altik je*ol do kosa, ako stale riesit mimo inych problemov aj tento...
Mna to mrzi tiez, to mi mozes verit a chapem, ze pre teba su to dalsie viac naklady...ale povedz mi, skade som mal vediet, kolko vydrzi... sam som ho mal zalozeny, jazdil som na nom a isiel mi normalne...tebe isiel tiez, ked si ho zalozil... Keby som vedel, ze sa to o mesiac stane, tak ti ho urcite nepredam...a radsej by som ten altik je*ol do kosa, ako stale riesit mimo inych problemov aj tento...
To sa stáva chlapy. Pri použitých veciach na to treba brať ohľad. Nechcem púšťať múdre reči ,ale ja som minulý rok kúpil alternátor do felície od firmy čo sa zaoberá repasom a šesť krát som ho tam bol potom vrátiť. Na siedmy krát som radšej kúpil nový a keď mi povedali cenu tak som mohol mať dva nové za tie repasy. V espere mám repasovaný altík z renaultu a už má niečo nabehané ale drží sa. Do materiálu nevidíš.
Ci ten alternator pokazeny nebol predtym som nezistoval, nebolo ako... Zistoval som mimochodom cenu loziska a to stoji u nas cca 75 sk, takze tam sa o oprave velmi neda hovorit. Ale ja som ho uz s vymenenim loziskom dostal... preco bolo menene neviem.Ako som pisal na vsetko som ta upozornil.
Mne je to naozaj luto, ale skade som mal vediet, kolko vydrzi, proste ked odisiel odo mna, bol funkcny a ked dorazil k tebe bol tiez funkcny... Odkial som mal ja vediet o tzv. skrytej vade??? A kedy sa ta skryta vada prejavi??? A diodovy mostik ako si mi pisal /vcera som si nasiel sms lebo som bol na sluzobke/ altik som ja vo vnutri nevidel, ani som ho nerozoberal...naozaj ja do materialu nevidim...
Mne je to naozaj luto, ale skade som mal vediet, kolko vydrzi, proste ked odisiel odo mna, bol funkcny a ked dorazil k tebe bol tiez funkcny... Odkial som mal ja vediet o tzv. skrytej vade??? A kedy sa ta skryta vada prejavi??? A diodovy mostik ako si mi pisal /vcera som si nasiel sms lebo som bol na sluzobke/ altik som ja vo vnutri nevidel, ani som ho nerozoberal...naozaj ja do materialu nevidim...
Taky se mi to stalo na Nexii a jak všichni ví,tak zrovna na srazu v Plumlově. Díky Milosovému kamarádovi z Brna a JRD Mclarenovím šikovným rukám,jsme dojeli do Praglu,kde jsem ho dal zrepasovat a stálo mě to komplet 2300.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz