Windows Vista máte zkušenosti a jake?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nežere -CPU vetšinou do 15% výkonu a po servise ovela rýchlejšia ako XP Profesionál m ám totiš vždy zapnuté oba noťasy no je pravda že tento je nadmieru našlapaný ale fakt aj pri hrách a iných zábavkách je to bomba a pre mna je vlastne aj dôležité ako narába s fotkamy a je fantastiko :lol: :lol: :lol:
Reklama

kasma

Příspěvek od kasma »

Keď som stahoval sevice pack na vistu, tak som stiahol aj tzv. prirucku o service packu 1 na vistu a su tam popisane celkom zaujimave veci, ohladom niektorych chyb, ktore boli odstranene a kolko malo XP chyb pred prvym service packom a kolko menej mala vista...

ak by to niekoho zaujalo, tu je ta brozura...
http://download.microsoft.com/download/ ... ta_SP1.pdf
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Hlavně se mi líbí jak každej dá radši "svoje" ilegální XPčka než pořídit notesa s OS v ceně. tak si chytráci kupte ty XPčka za cenu Vist a pak mudrujte. Já byl s Vistou taky spokojenej. Jenže jako Amoun dávam přednost systémum, který maj logiku :D
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
milosh

Příspěvek od milosh »

Happy píše:Právě vybírám dceři noťas k vánocům a hlavně ho kupuju bez operačního systému.Dám si tam svoje XP,o kterých vím,že běhají perfektně a nebudu platit zbytečně další tisíce za jejich vnucenou a povinnou vistu,která kromě toho že je na hovno,tak jenom žere a zpomaluje počítač.Příjde to daleko levněji a noťas si přizpůsobím k obrazu svému.
Tenhle jsem vybral:

Kód: Vybrat vše

http://microstar.mironet.cz/msi-vr601x460cz--t1500--2gb--250gb--dvdrw--154quot--bt--dvbt+dp86767/
Jo to je vono, hlavne abys mel vsechny ovladace na svy milovany XP. Ja delam v IT ale i tak byl problem vsechny ovladace sehnat, s Vistama problem nebude, ale presne jak pise Krtek, kdyz uz dam par tisic za novy pc ten litr a kousek me nezabije a nemusim se bat bubaku :lol:

Navic mam vybrany notas za 13t vcetne legalnich Vista Home Premium ktery nejsou ani za 1000kc jakozto OEM verze a to se vyplati 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ono máš pravdu že MC OS je super ale je dosť složitý no na druhú stranu je vysoce spolahlivý lebo už ho používame vyše 10 rokov a zatial ani jeden výrus (a to nemáme antivýrák)a hlavne ani raz som ho nevidel zamrznúť :D No a to sa o Windowse povedať nedá,bez antivýráku nejde ani týždeň,minimálne raz ročne ho treba preinštalovať,zamrznutý a potreba resetu je nesčekrát za den takže nakolko som fanda Windowsu tak jednoznačne spolahlivejší je MC OS (my máme TYGRA :lol: )
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Složitej ??? Myslíš pro uživatele ? Mně se zdá jednoduchej, skoro až pro idioty. A hlavně miluju že nemá registry ani žádný programfiles. Program hodíš tam kde ho cheš mít a jede to. Což sice dělam i na woknech ale některý programy musej bejt v c:programfiles :evil:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ale jó osíka už ovládam ale priznám sa že velmi neovládam anglinu no a vlastne až v iMac ku sme dostali češtinu takže už to ide :D No a já vlastne velmi rád používam dva priehladače a to OPERU a SAFARI ktoré mám aj tady v naťase takže dosť sa my mení časom názor až na to že po tomto notíku budem kupovať toto :lol: :lol: :lol:

http://www.apple.com/macbookair/

a má v sebe - 10.5 Leopard :lol: :lol: :lol:
jurašek

Příspěvek od jurašek »

Mám na jednom booku XP i Vistu Ultimate a jsem max spoko. XP mám origo a Vistu (vyléčenou). Aktualizace zapnutý a není problem, ani u Visty s balíčkem KB940510. Je fakt že Vistu jen zkouším a v XP dělám vše co potřebuji, ale zatím Vista bez problému. (!!!nehraji žádné hry ani na jednom systému!!!)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Krtek píše:Nebudeš muset nic FLASHovat. Musíš akorát pořídit 64bit verzi OS, ať už XP nebo Visty. 32bit OS nenaadresujou víc jak 4 GB RAM celkem tudíž včetně grafiky atd. Proto z operační paměti vidíš 4GB mínus ty ostatní v kompu.
Super díky, funguje to. Konečně mám celkově teda 5,XX GB paměť ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
milosh

Příspěvek od milosh »

Dnes mi prisel novej notas s vistama tak pak poreferuju po radnem otestovani 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Gratulujem a neboj ide o zvyk :D Já by som už VISTU nemenil som spokojný vééééélmi :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

S Vistama 64 zatím spokojenost...minule mi vydržely měsíc v kompu:)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Odpovědět

Zpět na „POKEC“