Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Hami to zvládne - věříme mu!!Déšť ho ve výhře nezastaví!!Richard píše:No jsem na to zvědavý, doufám že někdo Hamiho nesejme![]()
![]()
a bude se opravdu rozhodovat závoděním
![]()
![]()
Ale neplacu zas od Mc bude aspon 10 let klid a kdyz ho predljel Vettel kdyz jel o titul tak jsem ho nazval opravnene a titul ma omylem ale jak rikam vlk se nazral koza zustala cela a 10 let bude zas klid...Richard píše:Tak co Ferraristi![]()
![]()
Taky pláčeš Hanzy???? Nemáš proč
![]()
Hami určitě není chcípák, jel to co potřeboval, akorát Glok to zkusil dojet na suchých gumách a nevyšlo to. Tak máte aspoň titul ve stájích a ten se cení určitě stejně, ne-li víc než titul jezdců. Je to stejné jako vloni, akorát obráceně. Jinak je mi fakt jedno, jestli tituly má Ferrari nebo Velorex. Jsem jen rád, že i přes trochu zváštní rozhodování a evidentní snahu rozhodovat dle různých pravidel pro různé stáje se podařilo Hamimu získat to, co mu vloni uteklo tuším taky o bod
![]()
![]()
No Clok zariskoval a zkusil dojet těch cca 5 kol na suchých gumách, no a díky dešti mu to nevyšlo, chybělo mu asi 500 metrů a za těch 500 metrů dostal 5 sekund. Tady je dobře vidět jaký je rozdíl v pneumatikáchvado píše:Nejako som nepochopil, co a preco to vlastne Glok vyviedol ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |