Koupě Racera rv 1990 najeto 75000
Moderátor: Blue Lanos
Koupě Racera rv 1990 najeto 75000
Zdrawím všecky Raceráky a Daewaře už jsem dostal řidičák a sháním už auto . Otec mi dohodil Racera r.v. 1990 , sedan , modrá metalíza ,bez koroze , výbava žádná jen otářkoměr , najeto opravdových 75 000 uloženka od kámoše z práce kterému zemřel otec a on to auto nechce protože má ( Oktávu ) je to s pravidelným servisem nabízí mi to za 18 000 tak se obracím sem k Vám zda li to je dobrá nabídka a Racer je dobré auto tak na začátek ? Děkuji moc za všechny odpovědi můžete napsat taky pár rad na co si u tohoto auta dát pozor
- Reklama
Jindrich75 píše:Na začátek je to dobré auto, dokonce bych řekl,, že jedno z nejlepších na to, aby jsi se naučil pořádně jezdit, ale těch 18.000,- se mi zdá celkem dost. Těch 10.000,- by bylo rozumnější.
OK já budu rád když to ukecám na 15 protože jako to auto fakt super stav jak nové ani kousek rezi je vidět že o to auto bylo starané a nebylo moc ježděné a navíc na tom má 14ky liťáky a rozvody byly dělané při 70 000 olej měněný v květnu tohoto roku , těsnost motoru stoprocentní. Jediné co není storprocentní z pohledu majitele jsou přední tlumiče které mají před sebou tak 10 000 a pak vyměnit . Jo ještě doplnění je to 1.5 55kW s karbecem a bez katalyzátoru . Chtěl bych se zeptat jestli to nedělá problémy na emisních
A ještě bych se chtěl zeptat chtěl bych tam nějaké širší pneumatiky rozměr 195/65 R14 vešli by se tam bez nějakých úprav ( a když tak jakých ) nebo jaký rozměr byste doporučili aby to nikde nedřelo ani při 4 lidech? Vítam všechny odpovědi jsem tu nový a ještě moc o racerovi nevím:-( Díky moc
Bez katalyzátoru by to mělo projít. Benzín se do limitu vejde, ale u dieselu už by to bylo horší. Pokud jde o ty gumy, tak já mám 195/50 R15 a ještě je tam poměrně dost místa, takže 195/55 R15 by taky bylo v pohodě. Mám je dokonce povolený i v techničáku, ale mám motor 2.0i a tam to může být. U 1.5 asi ne, ale pasovat tam budou, takže problém jedině na technický nebo se šťouravejma policistama.
Pokud je fakt bez koroze, tak je to dobrá cena, ale stejně by stálo za to podívat se pod koberec u nohou řidiče a spolujezdce A hlavně spodky dveří a zadní lemy - klasika
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
conpet píše:Pokud je fakt bez koroze, tak je to dobrá cena, ale stejně by stálo za to podívat se pod koberec u nohou řidiče a spolujezdce A hlavně spodky dveří a zadní lemy - klasika
Jasný na toto všechno se podívám tak už jen čekám až se pro něj pojede A pak nastanou mírné decentní úpravy - koncovka výfuku, maska chladiče, fólie a možná i centrál na dálkové teda jestli se to vubec u takového auta vyplatí , zas na druhou stranu je nepříjemné každé dveře zvlášť zamykat Mno uvidí se
Jindrich75 píše:Bez katalyzátoru by to mělo projít. Benzín se do limitu vejde, ale u dieselu už by to bylo horší. Pokud jde o ty gumy, tak já mám 195/50 R15 a ještě je tam poměrně dost místa, takže 195/55 R15 by taky bylo v pohodě. Mám je dokonce povolený i v techničáku, ale mám motor 2.0i a tam to může být. U 1.5 asi ne, ale pasovat tam budou, takže problém jedině na technický nebo se šťouravejma policistama.
U Racera motor 2.0 ? Co to nějaká větší úprava? S těma pneu na technickou by se přezuli ty co tam jsou teď mě spíš jde o to že racer má vysokou záď a úzké pneu nevypadají hezky tak snad 14ky 195/65 nebudou dělat problémy
On je to Kadett GSI naskládanej v karoserii z Pontiaca, která je až na umístění topení kvůli klimatizaci a detaily jako spínače u dveří a anténa, úplně stejná, jako Racer. Racer má totiž tu samou karoseri, jako Kadett. Rozdíl je jenom v předním rámu pod chladičem, ten je stejnej, jako u toho Pontiaca a je níž, jinak je všechno stejný.han.ji20 píše:U Racera motor 2.0 ? Co to nějaká větší úprava? S těma pneu na technickou by se přezuli ty co tam jsou teď mě spíš jde o to že racer má vysokou záď a úzké pneu nevypadají hezky tak snad 14ky 195/65 nebudou dělat problémy