a oprava nebo muzu to opravit ja?palikx píše:nesmysl.respektive pokud maji v diagnostice tohle auto na vyber tak to jit musi.pokud nejde mas problem s napajenim abs a proto taky nejde.projit napajeni jednotky a kostru.v tom bude problem nebyl by jsi prvni.
ABS
Moderátor: Blue Lanos
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
- Reklama
vdaka, peha....
som druhy majitel a prvy ho nedal perepisat a na mna uz islo automaticky bez zapisaneho ABS, a policia sa do nechce nejak pustat lebo je to iny kraj aj okres a mne sa osobne 300km nechce ist nazriet do starych papierov ak by to nebolo naisto, ale teraz uz pojdem...
a este nevies ake tam boli typy pneumatik zapisane, nech uz idem jednym tahom vsetko...
som druhy majitel a prvy ho nedal perepisat a na mna uz islo automaticky bez zapisaneho ABS, a policia sa do nechce nejak pustat lebo je to iny kraj aj okres a mne sa osobne 300km nechce ist nazriet do starych papierov ak by to nebolo naisto, ale teraz uz pojdem...
a este nevies ake tam boli typy pneumatik zapisane, nech uz idem jednym tahom vsetko...
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
ABS kontrolka
Zdravim Vas, aj u mna sa objavil problem s ABS. Obcas sa pocas jazdy rozsvieti kontrolka a ABS sa vypne. Este sa obcas zvykne samo zapinat pri nizkych rychlostiach. Minule som pri vychadzani z prani takmer neubrzil, lebo sa ABs zaplo pro minimalnej rychlosti. Neviete, co moze by ptňroblemom?