Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Když jsi v bezvědomí, tak není co řešit, to tě prostě odvezou...
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivoš píše:Peháčku, ať ti to brzo povolí. Mě stačily onehdy bolesti zad a lezl jsem málem po zdi jak to bolelo, tak si to dovedu představit. Každopádně přeju brzké uzdravení!!!! ;)
tak si kup bobe poradny auto :lol: (joke)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jak to souvisí s autem? :roll: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Topol

Příspěvek od Topol »

Ivoš píše:Jak to souvisí s autem? :roll: :lol:
Pěkný den :D
Ivoši jseš ještě mladej a to ty záda ještě nebolej :? No a to záleží na sedačkách a na výšce sedu ! Když jsem měl Espace tak jsem udělal 900 km a nevěděl jsem,že jsem je ujel,holt to byl kočár a sedíš vysoko a tím je to pohodlný ;) Ale teď když mám Kalose tak ujedu 300 a cejtím záda :cry: Holt ta sedačka není tak vymakaná a taky sedím podstatně níž a tím mám nohy víc před sebou no a je z toho zkrčenec :lol: Takže takhle to souvisí s autem to má Miloš naprostou pravdu !!!
Tak ať nám jezdí a nezlobí a nebolí záda :P
PS:
Jen krátce jak je to v staré písničce "Když člověk přichází do let všechno ho začíná bolet " :evil:
Telekom [Bot]

jj, a když se po padesátce probudíš a nic tě nebolí, tak seš mrtvej :lol: .
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...jo Docente už po narození spěje naše tělo k neodvratnému konci - smrti ( odumírání jednotlivých buněk..), dnes se mluví o dispozici 110 - 130 let...ale to se dožije pár jedinců a vůbec jim není co závidět...prostě tak to je, a tak mějme své " bolústky " nakonec rádi...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Reinkarnace Docenta píše:jj, a když se po padesátce probudíš a nic tě nebolí, tak seš mrtvej :lol: .
:D tak je to dobrý - žiji :D
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Topol: Já jsem pochopil, že to souvisí se sedačkama...myslel jsem celej ten kontext.....záda jsem si odrovnal v posilovně, když jsem vzpíral dost vysoký váhy bez pásu....a já jsem zrovna člověkem, kterej nemůže mít tvrdší sedačky, než má Nubira...byl by fajn vyšší posez, to každopádně...čili pořídit si auto s tvrdými sedačkami by byla moje smrt....
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No sice sem politiku netaháme, nicméně musím konstatovat, že mě výsledky voleb skutečně nepotěšily :?
Hynek

Příspěvek od Hynek »

No je vidět, že hodně lidí mnoho věcí nechápe! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Hynek píše:No je vidět, že hodně lidí mnoho věcí nechápe! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Klídek klucí,vždyt Jirka přece všehno zlevní a všechno bude jako dřív skoro zadarmo. I daně nám sníží,tak co budeme se mít jako v ráji. Do ..dele kdy už konečně lidi v týhle zemi dostanou rozum???? :roll: :roll: :roll:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Telekom [Bot]

Jestli ten rozum lidi právě nedostali... BTW když člověk vidí, že třeba Jandák vyházel z ministerstva lidi, kteří prý kradli jak straky (ale samozřejmě je to hnusná pomluva, k majetku za 400 mega může přece přijít kdejaký ministerský úředník poctivou prací, stejně jako bývalý ředitel odboru vnitřní správy), a ministr za ODS Štěpánek je tam vzal zpátky, a pro změnu vyházel všechny, kteří přišli za Jandáka, jak asi může volit?
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:roll: ;) Ty lidi, co jsou dnes v euforii si neuvědomují, že v pondělí ráno musí stejně do práce , ať už volby vyhrála strana Paroubka nebo Topolánka. :roll: ;)
Naposledy upravil(a) Hynek dne sob říj 18, 2008 22:38, celkem upraveno 1 x.
KALOS 1,2.,Klíma.
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Dnes jsem se trochu hrabal v motoru a promazával i lanko od plynu. Vyndal jsem zajišťovací plíšek bowdenu plynu a položil jsem jej na blatník.
Než jsem stačil cokoliv udělat "dorazili" škodliváci a plíšek mi shodili do trávy , kde jsem jej už nenašel. Musel jsem udělat nový.
Nechcete je někdo?
https://www.chevroletclub.cz///album_cat.php?cat_id=7 ;) ;)
KALOS 1,2.,Klíma.
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Reinkarnace Docenta píše:Jestli ten rozum lidi právě nedostali... BTW když člověk vidí, že třeba Jandák vyházel z ministerstva lidi, kteří prý kradli jak straky (ale samozřejmě je to hnusná pomluva, k majetku za 400 mega může přece přijít kdejaký ministerský úředník poctivou prací, stejně jako bývalý ředitel odboru vnitřní správy), a ministr za ODS Štěpánek je tam vzal zpátky, a pro změnu vyházel všechny, kteří přišli za Jandáka, jak asi může volit?
Ale vždyt jo,volte komunisty a socdemáky a jinou svoloč. Za socsnů vše podražilo a oni ted řvou jak vše zlevní? Co dokázali? Zadlužit tuhle republiku až po uši a vše zdražit.Snížíme daně? a kam? Snížíme spotřební dan z benzínu? No jo,ale proč jí teda zvednuli? Rath řve jak julínek všechno s...vil,ale co udělal on??? Vůbec nic a to bych mohl pokračovat až do alelujá! Komunysty měli zakázat!!!! Jako je někdo souzenej za propagaci fašismu,tak by měli soudit lidi za propagaci komunismu,páč je to to samé!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Odpovědět

Zpět na „POKEC“