nenaskoci a nenaskoci... obcas skytne ale to je tak vse.
Nevite nekdo plz co s tim muze byt?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
jasneee cisto moj problem!...vymenil som polku motora suciastok a nakoniec som zistil ze to robi oriesok spinacej skrinky pod volantom...na 100 % percent je tam chyba ak mas ostatne veci pomenene..ten oriesok dost casto sa zoderie tie kontakty v nom....rozober kryty pod volantom vymontuj ho zo zadu a skontroluj ho...jeden cas som jazdil tak ze ked som chcel nastartovat tak som ho pridrzal rukou stlacil ho a nastartovalo mi auto...lenze POZOR!pocas jazdy mi potom vypinalo motor!!vymen oriesok a mas po probleme na dlhsi cas ver mi...potom daj odpoved ako si dopadol cussskrtkuvdort píše:Prosííím pomooooc. Už zase nestartuje![]()
pred mesicem meneno palivove cerpadlo a dneska rano zase nenastartovala.... ani pres kabely nic! pojistky ok, svicky vycisteny, vymeneny, to same vicko rozdelovace, kabely novy, benzin je a uz me nic nenapada...
nenaskoci a nenaskoci... obcas skytne ale to je tak vse.
Nevite nekdo plz co s tim muze byt?
nie v palivovom filtry to urcite nebude...moj filter mal nabehane 80 000 km a bol vnutry totalne rozsipany az hrkal a auto islo vzdy bez problemu...nemas v benzine az take velke necistoty aby ti to upchalo filter..sem tam sa to stane velmi zriedkavo...ako vravim skontroluj tu spinaciu skrinku.............Tomáš píše:No , nevím , ale nemá Nessi taky palivový filtr - taky už se mi stalo , že byl přicpaný .
Ale rosvítila. O víkendu jsem to zkoušel a i s nenačipovaným klíčem se chek rosvítí a pak zhasne.ferino28 píše:Imobiliser? Tak to by sa pred startovani nerozsvietila "chek" kontrolka. Teda ak je to org..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |