Klaxon
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Klaxon
zase problem !!! tak toto je sila nefunguje mi klaxon truba ako len chcete .. ked som robil skusku spravnosti priamo na baterku ide , ked zapojim naspet kable nejde relatko v aute cvaka , a ked som dal merac na kable a stlacil volant tak do meraca isiel prud nieco akolo 6,5 V cim to je ?
Tmavo zelena metalizaNexia 1,5 8V 55kW Tmavé fólie Chromolux,modro ladeny interier. Xenóny 6000k.
- Reklama
Kabel nemusí jít do zkratu! Je pravděpodobné, že je částečně prerušen,nebo ve spojích jsou tak vysoké odpory, že nepropustí proud potřebný pro správný chod houkačky.
A Mišo, 6,5 voltu je n a p ě t í . Proud je udáván v ampérech. Na př. žárovka je 12 V / 0,5A to znamená, že žárovka je na 12 voltů a teče v ní proud 0,5 A při tomto napětí.
A Mišo, 6,5 voltu je n a p ě t í . Proud je udáván v ampérech. Na př. žárovka je 12 V / 0,5A to znamená, že žárovka je na 12 voltů a teče v ní proud 0,5 A při tomto napětí.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Takze kontrola poistiek vsetko OK...
Vo volante taktiez vsetko OK..
Pozrel som sa pod auto su tam dve truby do obydvoch ide zeleny a cerveny vodic.Odpojil som ich kostru trochu precistil ale nic.
Co mam esce pozret,,,?Ci neni preseknuty kabel?btw nemam skusacku ani merak tak neviem....co mam robit.dik za pomoc.
Pozrel som sa pod auto su tam dve truby do obydvoch ide zeleny a cerveny vodic.Odpojil som ich kostru trochu precistil ale nic.
Co mam esce pozret,,,?Ci neni preseknuty kabel?btw nemam skusacku ani merak tak neviem....co mam robit.dik za pomoc.
mas asi to iste co vsetci je to problem Nexia .... budes mat preruseny kabel na nosniku pod chladicom daj dole mriezku aby si mal dost miesta a obnaz si kable od tej vrchnej izolacie a ano je to zeleny a cerveny kabel ....darebak píše:Takze kontrola poistiek vsetko OK...
Tmavo zelena metalizaNexia 1,5 8V 55kW Tmavé fólie Chromolux,modro ladeny interier. Xenóny 6000k.
No necital som tuto temu celu ale napisem moj pripad - mno tiez mi netrubila truba...tak som hladal problem...kable vo volante OK, relatko tiez cvakalo pekne takze OK,tak som zhodil prednu masku konkretne len tu cast strednu kde je daewoo znak a odpojil som od truby tie dva kabliky,cierny je kostra cerveny je plus ....po premerani multimetrom mi pekne ukazoval hodnotu nieco vysse 12 V takze elektrika OK....a chyba?nefunkcna trubka...zatrubila z posledneho len sem tam.. takze kupim neaku z vrakoviska..ten isty postup skus co ja...multimeter ti pozica hocijaky sused je to bezna vec....... btw... ak budes merat kable pri maske co idu priamo do trubky niekto nech ti stlaci volant aby sa zoplo relatko a bol tam prud
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Presne ten istý problém som riešil aj ja a klaksón som nehladal na vrakáči, ale pekne so zárukou v obchode u nás. Cena 90,-Sk, no nekúp to!!! A už je to OK. Samozrejme mi nesedeli kábliky, takže som odcvakol ten DAEWOO konektor a dal tam klas. dutinky, ktoré som nasunul na novú trúbu.... Prác mi trvala asi časovo toľko, koľko som venoval napísaniu tejto správičky....
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/