Kontrolka TCS
Moderátor: Blue Lanos
Kontrolka TCS
Chtěl jsem se zeptat, když mám kontrolku TCS jestli to znamená, že mám TCS v autě. Ale nikdy se nerožne ani po prvním otočením klíčku. Tak je mi to záhadou.
- Reklama
Re: Kontrolka TCS
Tak sníh napadl u nás v Jeseníkách. Jel jsem do z Jeseníku do Šumperka přes Červenohorské sedlo a sněhu všude plno. Zastavím na okraji odpočívadla a zkouším se rozjet do kopce.Legíně se protáčejí kola, ale TCS neblikla ani jednou, jak si tak vzpomínám, tak jsem u mojí Legíny nikdy neviděl blikat TCS a to si můžu jezdit i po ledu a nic , ale vždy a všude vyjedu, to je hlavní..brácha má Mazdu 626 a tam bliká TCS hned jakmile se kola protáčejí na-u ní lze i vypnout TCS.
Re: Kontrolka TCS
Zdravím, tak zima je tu zase a TCS je v nečinnosti podle tachometru, ale co mě překvapilo, bylo to, že když jsem se podíval do velkého techničáku, tak tam je napsáno ASR-NE...tak to nechápu. Kontrolku TCS mám, ale nebliká..tak asi každá Leganza TCS nemá nebo nevím, jak to ti korejci vymysleli
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Tak to chodievaš aj na:Beda píše:no mě problikává hlavně v zimě na letních pneumatikách
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea