A nebude to treba tim, ze to Picasso z tehoz objemu vymackne 66kW, kdezto Lacik 89?Krtek píše:To bych neřek. Kolegovo Picasso 2.0 comonrail žralo v reálu maximálně do 6 litrů.
"Co jsem to zase koupil"?!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Nebude - s tím jsme se už smířil, ale zase tak nutně to nepotřebuji. Daleko více mi vadila chybějící podpora MP3. Jinak v Rusku tohle 2DIN radio mají i s podporou ovládání volantu, ale nemám odvahu to objednávat z Ruska - je to stejné jako s palubním počítačem, která se namontuje místo pitomých hodin v palubce. Ale zatím neznám nikoho v Česku, kdo by to vyzkoušel...pekrtek píše:Mám pocit, že všechny tyhle 2,0 dieselové motory berou v reálu kolem 7 litrů bez ohledu na značku. Zas je to vykompenzováno výkonem a kroutícím momentem.
Jsem zvědav na to autorádio a hlavně, jak vyřešíš ovládání rádia z volantu (bude funkční?).
Ach tie testy. Po kupe nexie sa s nimi roztrhlo vrece a keby sme sa s nimi riadili, tak nou nejazdnim. Napriklad v teste s feliciou uplne prepadla. A napriek mnozstvu zarputilych skodovakov si myslim, ze felicia bola oproti nexii totalny podes. Neviem o nicom, co by v nej bolo lepsie.
Po kupe matizka sa historia opakovala a opat prilis neobstal.
Po kupe matizka sa historia opakovala a opat prilis neobstal.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Taky je ten motor vývojově o 10 let starší... A myslim že byly 2 výkonový varianty s dost podobnou spotřebou. Ona ani 1.4ka HDi v 307 mu nežrala nikdy co tady zmiňovanej lacík. Já beru naftoně od GM prostě za zmrvený paskvily udělaný narychlo jen už aby měli něco v nabídce než zkrachujou.Slam píše:A nebude to treba tim, ze to Picasso z tehoz objemu vymackne 66kW, kdezto Lacik 89?Krtek píše:To bych neřek. Kolegovo Picasso 2.0 comonrail žralo v reálu maximálně do 6 litrů.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Ty naftaky jsou ale dilem Italu (VM Motori S.p.A.) a kdyz muzou byt dobre pro Cadillac nebo Range Rover, proc by nebyly dobre pro Daewoo? BTW z me kazdodenni reality je dalece nejhorsim naftakem vsech dob TDI - spotreba zdaleka neni vse...Krtek píše:Já beru naftoně od GM prostě za zmrvený paskvily udělaný narychlo jen už aby měli něco v nabídce než zkrachujou.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
nevim jestli to víš ale TDi od VW je taky původně italskej. Fiat mu ho prodal před X lety. Ale pravověrní VWanatici to nějak dál do světa nešířej, nevim proč
Neřikam že to je zázrak ale třeba BMW nebo PSA maj dneska lepší naftoně.
Neřikam že to je zázrak ale třeba BMW nebo PSA maj dneska lepší naftoně.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Ahoj vššichni! Taky mám Lacíka 1.4 už 2rok najeto 31tisíc,v interiéru nic nevrže,nebouchá.Spotřeba po městě okolo 8litrů a mimo 5-6 l. Myslím,že je to pohodlné auto,silné,ale línější na rozjezdy,ale když se rozjede,jede kopec nekopec,sice menšší kufr na úkor vnitřřního prostoru.S řazením problém nemám,jde o zvyk a nepřesnost? U mě je to o.k. páka jde sama v pohodě a zapadne kam má.Volant je sice trochu větší,ale dal jsem na ní koženou omotávku šněrovací za 7stovek a vypadá to jak originál a volant je silnější,takže se dobře drží,posilovač je normál,ale auto je spíš pro pohodlné a klidné řízení,žádný sportovní emoce v něm člověk nenajde,ale myslím že si auto každý musí vybrat podle sebe a nároků,takže pokud někdo kritizuje Lacíka,tak ať kritizuje sebe,že si ho koupil člověk by si měl vybírat auto hlavně podle svých představ.