Škodovka má lichoběžníkovou nápravu a ne Mc PhersonJRD McLAREN píše:..Slavek píše:geometrije se dela na koloksialnich tahlech tim ze se povolej cepy rizeni u nekterych autech jako treba vw na tlumicech, ale jeste sem nevidel aby se delal odklon na ramenech
no a gde sa potom robi odklon na "skodovackej" naaprave ..??
Upadlo kolo :-(
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
tak jsem si precetl zacatek na zbytek nemam nervy.je dobre ze ti aspon vrati penize a samozejme si toho mechanik mel vsimnout.ale druha vec mozna by se na ty vase auta mel obcas nekdo podivat protoze spousta z vas se snazi si auto spravit sami a ne vzdy se vam podari odhalit vsecko.nerikam ze nam se to podari vzdy ale preci jen mame vetsi uspesnost.obvzlaste kdyz mi v aute (i treba obcas)neco klepne.
Hlavne ze si si docente moc neublizil a ani matizkovi.tak hodne stesti.
Hlavne ze si si docente moc neublizil a ani matizkovi.tak hodne stesti.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Díky, zkouknutí odborníkem je urkitě, dobré, ale v tomhle případě (někde to tam popisuju, ale když sis to nepřečetl, tak to shrnu):
Ten šroub byl tak zarezlý, že s ním nešlo hnout a při povolování se zničil závit, takže to nebyla otázka posledních pár měsíců, spíš to vypadá, že byl opravdu nedotažený z výroby,
vloni v květnu byl Matýzek na bezplatné prohlídce v Opelu v Kladně, všechno bylo v pořádku, na podzim přehazovali kola v Barumu, nic nezjistili, den před tím upadnutím mně v Barumu seřizovali geomettii a navíc jsem tomu pitomci říkal, jak se to auto chová...
Takže nějak nevěřím tomu, že když dám auto do servisu a řeknu "zkontrolujte všechno", že budu mít jistotu, že je všechno OK. Akorát vypláznu hromadu peněz a nejspíš vymění zbytečnosti.
Ten šroub byl tak zarezlý, že s ním nešlo hnout a při povolování se zničil závit, takže to nebyla otázka posledních pár měsíců, spíš to vypadá, že byl opravdu nedotažený z výroby,
vloni v květnu byl Matýzek na bezplatné prohlídce v Opelu v Kladně, všechno bylo v pořádku, na podzim přehazovali kola v Barumu, nic nezjistili, den před tím upadnutím mně v Barumu seřizovali geomettii a navíc jsem tomu pitomci říkal, jak se to auto chová...
Takže nějak nevěřím tomu, že když dám auto do servisu a řeknu "zkontrolujte všechno", že budu mít jistotu, že je všechno OK. Akorát vypláznu hromadu peněz a nejspíš vymění zbytečnosti.
Ach jo, tak mě to potkalo taky. Matěj má najeto 70 tisíc kilometrů, a že je něco v nepořádku, mi dával najevo občasným křupnutím, které sem nedokázal přesně lokalizovat. Njn...nakonec se to našlo samo. Vytržený kulový kloub z ramene. Musím ale pochválit mého anděla strážného za tu dřinu, že z toho nebyl větší malér.
...nevím, jestli zadám spráně odkaz na obrázek...
[/img]http://uloz.to/794849/bum1.jpg
...nevím, jestli zadám spráně odkaz na obrázek...
[/img]http://uloz.to/794849/bum1.jpg
-
Takže jsem měl jako obvykle pravdu... Syn kamarádky dal Corsu do servisu, protože to nějak divně plavalo (jak se ukázalo, vyměňoval si sám kolo a blbě ho dotáhl), Takže v servisu kolo dotáhli, a protože z pár kaček za dotažení kola by nevyžili, tak bez ptaní vyměnili olej a svíčky, obojí tam bylo 1500 km... Ten jouda jim to bohužel zaplatil, já bych je hnal svinským krokem .Docent píše:Takže nějak nevěřím tomu, že když dám auto do servisu a řeknu "zkontrolujte všechno", že budu mít jistotu, že je všechno OK. Akorát vypláznu hromadu peněz a nejspíš vymění zbytečnosti.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ja som musel meniť čap s ramenom na ľavej strane po 42 000,ktovie,koľko vydrží ten pravý
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ja som musel meniť čap s ramenom na ľavej strane po 42 000,ktovie,koľko vydrží ten pravý
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L