cítím benzín v kabině
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
cítím benzín v kabině
Začal jsem cítit benzín v kabině, chvílemi víc a pak je to docela úděsnej smrad. Pátral jsem odkud to jde. Všude v motoru sucho a nakonec jsem to objevil. Na přívodu k vstřikům je taková matka, v ní druhá a vede tam trubka a ta je vlhká od benzínu. Zatím to nevypadá na to, že by to mohlo chytit, ale něco s tím udělat musím.
Neměl to někdo rozebrané? Nevím jak je to tam těsněný a nerad bych to rozebíral dřív než to budu mít všechno pohromadě. Mohla by ta trubka prasknout, nebo jen vystřelilo nějaký těsnění? Nic jsem s tím nedělal za celou dobu, co auto mám.
Neměl to někdo rozebrané? Nevím jak je to tam těsněný a nerad bych to rozebíral dřív než to budu mít všechno pohromadě. Mohla by ta trubka prasknout, nebo jen vystřelilo nějaký těsnění? Nic jsem s tím nedělal za celou dobu, co auto mám.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
- Reklama
no jelikoz se to v tom miste muze hybat(i kdyz by nemelo)tak to povolilo.je tam mam dojem gumovy o krouzek.povol vymen a bude to ok.a nejdriv zkus jestli to neni volne uz jsem to zazil.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
To není tou hadicí. Na té trubce je to vidět a když na ní sahnu, jsem od benzínu. Jen jsem nevěděl jak je to těsněný, proto jsem se ptal. Nechce se mi to rozebírat bez nových potřebných dílů. Nakonec ale budu muset. Koukal jsem do katalogu co je na ruských stránkách a tam je napsáno, že je tam O kroužek. To mi tady napsal i palix. Jenže v tom katalogu už není jaké má rozměry.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL